DWX-52D

Πάρτε τον ‘Έλεγχο της Ποιότητας και της Παραγωγικότητας σας!  

Η “DGSHAPE by Roland”, αξιοποιεί τα 30 χρόνια τεχνογνωσίας, αξιοπιστίας και καινοτομίας της  Roland για την κάλυψη των αναγκών των σύγχρονων αναπτυσσόμενων  οδοντοτεχνικών εργαστηρίων. Το  νέο υψηλής ακρίβειας και προσιτής τιμής ψηφιακό κοπτικό  5 αξόνων DWX-52D προσφέρει καλύτερο χειρισμό δίσκων, περισσότερες επιλογές υλικών, βελτιωμένη διαχείριση εργαλείων και άλλα εξελιγμένα  χαρακτηριστικά για ακόμα καλύτερη απόδοση.

Κοπή Ευρείας Γκάμας Υλικών για Περισσότερες Εφαρμογές

Το  ψηφιακό κοπτικό 5 αξόνων DWX-52D κόβει μια μεγάλη σειρά υλικών, που επιτρέπουν στον επαγγελματία να καλύψει τις αισθητικές και κλινικές ανάγκες κάθε πελάτη του.  Εκτός από ζιρκονία, κερί και PMMA , κόβει  γύψο, ΡΕΕΚ, fibre-reinforced resin, σύνθετες ρητίνες και CoCr sinter metal υλικά σε δίσκο και μπλοκ.   

Οι εφαρμογές του  περιλαμβάνουν κορώνες, ομοιώματα, γέφυρες, ένθετα και  επένθετα, όψεις, στηρίγματα, επιεμφιτευματικούς άξονες, κοχλιούμενες στεφάνες, οδοντοστοιχίες, χειρουργικούς οδηγούς και νάρθηκες.

Αποτελεσματικές Ρυθμίσεις

Ένα νέο σύστημα αλλαγής δίσκων με έξι ενσωματωμένους  αντάπτορες υλικών,  προσφέρει γρήγορη και ασφαλή ρύθμιση και ελαχιστοποιεί τα λάθη και τις  ζημιές  κατά την τοποθέτηση του δίσκου. Για να αξιοποιείτε στο έπακρο κάθε δίσκο, οι  επανατοποθετούμενοι αντάπτορες υλικού κρατούν τους δίσκους στην αρχική τους θέση για παραγωγές  που απαιτούν και  δεύτερη κοπή  ή επεξεργασία σε δύο στάδια.

Η συμπεριλαμβανόμενη βάση για τους αντάποτερες δίσκων εξασφαλίζει έναν οργανωμένο χώρο εργασίας. Το κουμπωτό σύστημα επιτρέπει την τοποθέτηση αντάπτορων πολλών συσκευών. Ο ίδιος αντάπτορας υλικού μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στο DWX-52D όσο και στο DWX-52DCi

Αυτοματοποιημένη, Ανεπιτήρητη Παραγωγή

Για την ελαχιστοποίηση της εργασίας  και του χρόνου προετοιμασίας, το DWX-52D είναι εξοπλισμένο με ένα αυτόματο σύστημα αλλαγής εργαλείων 15 θέσεων, το οποίο αντικαθιστά αυτόματα τις φρέζες χωρίς να χρειάζεται να σταματήσει η παραγωγή.  Όταν συνδέεται σε ένα συμβατό φίλτρο απορρόφησης, το DWX-52D μπορεί να στείλει σήμα για την απενεργοποίηση του φίλτρου όταν ολοκληρωθεί η κοπή.

Υψηλή Ποιότητα, Κοπή Ακριβείας

Ένα ισχυρό και σταθερό ball screw-driven σύστημα αξόνων κόβει υψηλής ποιότητας σύνθετες οδοντικές αποκαταστάσεις. Η ταυτόχρονη περιστροφή και κλίση των δίσκων,  που επιτυγχάνεται χάρη στην 5αξονική κίνηση, επιτρέπει την κοπή βαθιών εσοχών, αποκαταστάσεων πλήρους τόξου και άλλων προσθετικών εργασιών.

 Ένα σύστημα πίεσης αέρα αλλάζει αυτόματα την ποσότητα του αέρα ανάλογα με τον τύπο του υλικού, εξαλείφοντας τα σφάλματα ελέγχου του αέρα κατά την κοπή.

Εύκολη Λειτουργία

Οι πολύπλοκοι χειρισμοί που σχετίζονται με τις μηχανές CNC έχουν αντικατασταθεί από ένα φιλικό προς το χρήστη πίνακα Virtual Machine Panel (VPanel) που αντικαθιστά αυτόματα μεταχειρισμένες φρέζες (λειτουργία ITC), διεξάγει διαγνωστικό έλεγχο του μηχανήματος και πραγματοποιεί βαθμονόμηση  (calibration) του κοπτικού με το πάτημα ενός κουμπιού. Επιπλέον το Vpanel στέλνει αυτόματα email όταν το κοπτικό τελειώσει την κοπή.

Ανοικτή Αρχιτεκτονική

Το DWX-52D σας δίνει την ελευθερία να εργαστείτε με τα πιο προηγμένα λογισμικά CAD/CAM, σαρωτές και υλικά της επιλογής σας. 

Ταιριάζει σε Οποιοδήποτε Περιβάλλον Εργασίας

Εύκολο να ενσωματωθεί στην τρέχουσα ροή εργασίας σας, το DWX-52D είναι ένα συμπαγούς σχεδιασμού dental κοπτικό που ταιριάζει σε οποιοδήποτε εργαστήριο. Διαθέτει επίσης έναν ενσωματωμένο ιονιστή που μειώνει το στατικό ηλεκτρισμό συμβάλλοντας στη μείωση των υπολειμμάτων κοπής όταν εργάζεστε με υλικά όπως το PMMA, και στη διατήρηση ενός καθαρού, ευχάριστου περιβάλλοντος εργασίας.

Σύνδεση Πολλών Συσκευών

Για εργαστήρια που απαιτούν μεγαλύτερη παραγωγικότητα  μπορούν να συνδεθούν έως και 4 κοπτικά  DWX-52D σε 1 υπολογιστή.

ZMA2-52D Οption

Το προαιρετικό C-Clamp ZMA2-52D, βελτιώνει τη λειτουργικότητα του μηχανήματος με τη δυνατότητα κοπής σε 90 μοίρες, επιτρέποντας την κατασκευή μεγαλύτερων full-arch cases, ενώ παράλληλα βελτιώνει τη συνολική αισθητική.

Αξιοπιστία και Υποστήριξη

Η Roland  είναι μια πρωτοπόρα κατασκευάστρια εταιρεία προηγμένων ψηφιακών συστημάτων εδώ και 30 χρόνια, που παρέχει μία αξεπέραστα αξιόπιστη τεχνολογία . Η «DGSHAPE by Roland» συνεχίζει την καταξιωμένη πορεία της Roland καθιστώντας την παραγωγή υψηλής ποιότητας οικονομικών οδοντικών προσθετικών εργασιών απίστευτα εύκολη για τα εργαστήρια, ενώ επιπλέον βελτιώνει την αποτελεσματικότητα της ροής εργασίας.

H  Atlas Digital AE, επίσημη αντιπροσωπεία της Roland, σας εξασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία των μηχανημάτων σας, και την υψηλού επιπέδου τεχνική υποστήριξη  που στηρίζεται στην πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία της στη ψηφιακή τεχνολογία.