DWX-52D Plus

Πάρτε τον Έλεγχο της Ποιότητας και της Παραγωγικότητας σας!  

Η “DGSHAPE by Roland”, αξιοποιεί τα 30 χρόνια τεχνογνωσίας, αξιοπιστίας και καινοτομίας της  Roland για την κάλυψη των αναγκών των σύγχρονων αναπτυσσόμενων  οδοντοτεχνικών εργαστηρίων. Το  υψηλής ακρίβειας και προσιτής τιμής ψηφιακό κοπτικό 5 αξόνων DWX-52D Plus προσφέρει καλύτερο χειρισμό δίσκων, περισσότερες επιλογές υλικών, βελτιωμένη διαχείριση εργαλείων και άλλα εξελιγμένα  χαρακτηριστικά για ακόμα καλύτερη απόδοση.

 

Περισσότερα από Αυτά που Χρειάζεστε - Προηγμένη Τεχνολογία Ξηρής Άλεσης

Το DWX-52D Plus φέρνει την προηγμένη μηχανική σε ένα νέο επίπεδο. Με ταχύτερους χρόνους κοπής, πιο ομαλή λειτουργία και έναν πρόσφατα σχεδιασμένο, πιο στιβαρό, άξονα (spindle), η παραγωγή σας θα είναι πιο αποτελεσματική και ακριβής από ποτέ.

DGSHAPE CLOUD

Το Mέλλον της Eπιχείρησής σας 

Το DGSHAPE CLOUD επιτρέπει την ολοκληρωμένη, φορητή διαχείριση για το κέντρο φρεζαρίσματος σας. Χρησιμοποιώντας τη σουίτα εφαρμογών παγκόσμιας κλάσης, μπορείτε να παρακολουθείτε και να υποστηρίζετε εξ αποστάσεως τις συσκευές φρεζαρίσματος CAD/CAM, να συγκρίνετε περιοδικά δεδομένα παραγωγής και να επιβλέπετε τις εργασίες σας.

24/7 Απομακρυσμένη Παρακολούθηση και Πρόσβαση

Επιτηρήστε τις δραστηριότητες σας από οπουδήποτε και οποτεδήποτε με το DGSHAPE Insights, μια δωρεάν web έκδοση του DWINDEX2, με νέες δυνατότητες, γραφήματα δεδομένων και επιλογές υποστήριξης. Προσφέρει  συγκέντρωση και ανάλυση των παρακάτω δεδομένων:

Χρόνο λειτουργίας ανά εργαλείο
Χρόνο λειτουργίας ανά δίσκο
Χρόνο λειτουργίας του συστήματος (ημέρα / εβδομάδα / μήνας)
Αρχείο καταγραφής σφαλμάτων
Ιστορικό χρησιμοποιούμενων υλικών
Ιστορικό πραγματοποιηθέντων εργασιών

Κοπή Ευρείας Γκάμας Υλικών για Περισσότερες Εφαρμογές

Το  ψηφιακό κοπτικό 5 αξόνων DWX-52D Plus κόβει μια μεγάλη σειρά υλικών, που επιτρέπουν στον επαγγελματία να καλύψει τις αισθητικές και κλινικές ανάγκες κάθε πελάτη του.  Εκτός από ζιρκονία, κερί και PMMA , κόβει  γύψο, ΡΕΕΚ, fibre-reinforced resin, σύνθετες ρητίνες και CoCr sinter metal υλικά σε δίσκο και μπλοκ.

Οι εφαρμογές του περιλαμβάνουν κορώνες, ομοιώματα, γέφυρες, ένθετα και επένθετα, όψεις, στηρίγματα, επιεμφιτευματικούς άξονες, κοχλιούμενες στεφάνες, οδοντοστοιχίες, χειρουργικούς οδηγούς και νάρθηκες.

.

Αποτελεσματικές Ρυθμίσεις

Ένα σύστημα αλλαγής δίσκων με έξι ενσωματωμένους  αντάπτορες υλικών,  προσφέρει γρήγορη και ασφαλή ρύθμιση και ελαχιστοποιεί τα λάθη και τις  ζημιές  κατά την τοποθέτηση του δίσκου. Για να αξιοποιείτε στο έπακρο κάθε δίσκο, οι  επανατοποθετούμενοι αντάπτορες υλικού κρατούν τους δίσκους στην αρχική τους θέση για παραγωγές  που απαιτούν και  δεύτερη κοπή  ή επεξεργασία σε δύο στάδια.

Η συμπεριλαμβανόμενη βάση για τους αντάποτερες δίσκων εξασφαλίζει έναν οργανωμένο χώρο εργασίας. Το κουμπωτό σύστημα επιτρέπει την τοποθέτηση αντάπτορων πολλών συσκευών. Ο ίδιος αντάπτορας υλικού μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στο DWX-52D Plus όσο και στο DWX-52DCi Plus

 

Αυτοματοποιημένη, Ανεπιτήρητη Παραγωγή

Για την ελαχιστοποίηση της εργασίας  και του χρόνου προετοιμασίας, το DWX-52D Plus είναι εξοπλισμένο με ένα αυτόματο σύστημα αλλαγής εργαλείων 15 θέσεων, το οποίο αντικαθιστά αυτόματα τις φρέζες χωρίς να χρειάζεται να σταματήσει η παραγωγή.  Όταν συνδέεται σε ένα συμβατό φίλτρο απορρόφησης, το DWX-52D Plus στέλνει σήμα για την απενεργοποίηση του φίλτρου όταν ολοκληρωθεί η κοπή.

 

Υψηλή Ποιότητα, Ενισχυμένη Ακριβεία

Ένα ισχυρό και σταθερό ball screw-driven σύστημα αξόνων κόβει υψηλής ποιότητας σύνθετες οδοντικές αποκαταστάσεις. Η ταυτόχρονη περιστροφή και κλίση των δίσκων,  που επιτυγχάνεται χάρη στην 5αξονική κίνηση, επιτρέπει την κοπή βαθιών εσοχών, αποκαταστάσεων πλήρους τόξου και άλλων προσθετικών εργασιών.

 Ένα σύστημα πίεσης αέρα αλλάζει αυτόματα την ποσότητα του αέρα ανάλογα με τον τύπο του υλικού, εξαλείφοντας τα σφάλματα ελέγχου του αέρα κατά την κοπή.

Το DWX-52D Plus είναι πιο ακριβές από ποτέ. Προσφέρει εντυπωσιακή μείωση κατά 190% στην τριβή και τους κραδασμούς κατά την κοπή ζιρκονίας, PMMA και άλλων υλικών CAD/CAM. Αυτή η αναβάθμιση, αποδίδει βελτιωμένη ποιότητα παραγωγής σε εργασίες με λεπτότερα όρια, καθώς και σε εφαρμογές PMMA

Υψηλή Παραγωγικότητα - Νέα Εργαλεία και Στρατηγικές

Το DWX-52D Plus σας εξοικονομεί χρόνο. Ο επανασχεδιασμένος άξονας (spindle), συγκρατεί εύκολα εργαλεία 3,0 mm και 4,00mm. Νέες στρατηγικές CAM* σε συνδυασμό με μεγάλες φρέζες συντομεύουν τη διαδικασία ξεχονδρίσματος και επιταχύνουν την παραγωγή. Επιπλέον, ο ισχυρότερος άξονας (spindle) του DWX-52D Plus μειώνει την τριβή που δημιουργείται στα εργαλεία κατά το φρεζάρισμα, επιτρέποντας στους χρήστες να αυξήσουν τον ρυθμό τροφοδοσίας και την ταχύτητα

*Το λογισμικό CAM πρέπει να ενημερωθεί για να χρησιμοποιεί τις νέες στρατηγικές CAM.

Εύκολη Λειτουργία

Οι πολύπλοκοι χειρισμοί που σχετίζονται με τις μηχανές CNC έχουν αντικατασταθεί από ένα φιλικό προς το χρήστη πίνακα Virtual Machine Panel (VPanel) που αντικαθιστά αυτόματα μεταχειρισμένες φρέζες (λειτουργία ITC), διεξάγει διαγνωστικό έλεγχο του μηχανήματος και πραγματοποιεί βαθμονόμηση  (calibration) του κοπτικού με το πάτημα ενός κουμπιού. Επιπλέον το Vpanel στέλνει αυτόματα email όταν το κοπτικό τελειώσει την κοπή.

 

Ανοικτή Αρχιτεκτονική

Το DWX-52D Plus σας δίνει την ελευθερία να εργαστείτε με τα πιο προηγμένα λογισμικά CAD/CAM, σαρωτές και υλικά της επιλογής σας.

Ταιριάζει σε Οποιοδήποτε Περιβάλλον Εργασίας

Εύκολο να ενσωματωθεί στην τρέχουσα ροή εργασίας σας, το DWX-52D Plus είναι ένα συμπαγούς σχεδιασμού dental κοπτικό που ταιριάζει σε οποιοδήποτε εργαστήριο. Διαθέτει επίσης έναν ενσωματωμένο ιονιστή που μειώνει το στατικό ηλεκτρισμό συμβάλλοντας στη μείωση των υπολειμμάτων κοπής όταν εργάζεστε με υλικά όπως το PMMA, και στη διατήρηση ενός καθαρού, ευχάριστου περιβάλλοντος εργασίας.

 

Σύνδεση Πολλών Συσκευών

Για εργαστήρια που απαιτούν μεγαλύτερη παραγωγικότητα  μπορούν να συνδεθούν έως και 4 κοπτικά  DWX-52D Plus σε 1 υπολογιστή.

ZMA2-52D Οption

Το προαιρετικό C-Clamp ZMA2-52D, βελτιώνει τη λειτουργικότητα του μηχανήματος με τη δυνατότητα κοπής σε 90 μοίρες, επιτρέποντας την κατασκευή μεγαλύτερων full-arch cases, ενώ παράλληλα βελτιώνει τη συνολική αισθητική.

 

Αξιοπιστία και Υποστήριξη

Η Roland  είναι μια πρωτοπόρα κατασκευάστρια εταιρεία προηγμένων ψηφιακών συστημάτων εδώ και 30 χρόνια, που παρέχει μία αξεπέραστα αξιόπιστη τεχνολογία. Η «DGSHAPE» συνεχίζει την καταξιωμένη πορεία της Roland καθιστώντας την παραγωγή υψηλής ποιότητας οικονομικών οδοντικών προσθετικών εργασιών απίστευτα εύκολη για τα εργαστήρια, ενώ επιπλέον βελτιώνει την αποτελεσματικότητα της ροής εργασίας.

H  Atlas Digital AE, επίσημη αντιπροσωπεία της DGSHAPE, σας εξασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία των μηχανημάτων σας, και την υψηλού επιπέδου τεχνική υποστήριξη  που στηρίζεται στην πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία της στη ψηφιακή τεχνολογία.