Η εταιρια

Atlas Digital ΑΕ ιδρύθηκε το 1985 με δραστηριότητα στο χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας και είναι από τις πρώτες εταιρείες στην Ελλάδα που ασχολήθηκε με την τεχνολογία CAD/CAM

Η πορεία της σηματοδοτήθηκε το 1988 με την αντιπροσώπευση της  Ιαπωνικής εταιρείας Roland DG. Από τότε έχει εξειδικευτεί και προσφέρει ψηφιακές λύσεις αυτοματοποίησης της παραγωγικής διαδικασίας διαφόρων επαγγελματικών κλάδων όπως της Οπτικής Επικοινωνίας, της Βιομηχανίας, της Αργυροχρυσοχοΐας και της Οδοντοτεχνικής.

Σήμερα είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κλάδο της με χιλιάδες εγκαταστημένα ψηφιακά μηχανήματα στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια. Έχοντας επενδύσει σε τεχνογνωσία και εμπειρία κατέχει την πρώτη θέση σε επίπεδο παροχής υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης και service και έχει πετύχει την αναγνώρισή της ως μια από τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες στο χώρο της.

Η Atlas Digital εξελίσσεται με γνώμονα τη βασική της φιλοσοφία που είναι η προσφορά ολοκληρωμένης, αξιόπιστης υποστήριξης στους επαγγελματίες. Στόχος της η στενή παρακολούθηση των εξελίξεων της τεχνολογίας, η ανάπτυξη νέων λύσεων, η συνεχής ανάπτυξη της τεχνογνωσίας της και η διαρκής εξέλιξη και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της.

ATLAS DIGITAL – ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΟΔΟΝΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Το  τμήμα Dental της Atlas Digital απαρτίζεται από έμπειρα στελέχη που γνωρίζουν τόσο την ψηφιακή τεχνολογία όσο και την οδοντοτεχνική επιστήμη. Σκοπός τους είναι να προσφέρουν στον επαγγελματία:

  1. Τη βέλτιστη Λύση στις Ανάγκες του
  2. Άρτια Εκπαίδευση
  3. Διαρκή Υποστήριξη στη Xρήση του Εξοπλισμού
  4. Άμεσο Service

Κριτήρια Επιλογής Προϊόντων

Τα κριτήρια με τα οποία η εταιρεία επιλέγει τα προϊόντα που αντιπροσωπεύει είναι:  η υψηλή τεχνολογία, η ποιότητα, η αξιοπιστία, καθώς και η  «ανοιχτή» τεχνολογία, προκειμένου να  μπορεί ο κάθε επαγγελματίας να επιλέγει τη «σύνθεση» του εξοπλισμού του χωρίς να περιορίζεται.

Η Roland D.GCorporation είναι από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες επαγγελματικών ψηφιακών συστημάτων εκτύπωσης κοπής, χάραξης, 3D Scanners και CAM.

Πρωτοπόρα και καταξιωμένη στη διεθνή αγορά, επενδύει σε συνεχείς έρευνες για την ανάπτυξη νέων προϊόντων και «δημιουργεί» καινοτόμες ολοκληρωμένες λύσεις. Φιλοσοφία της είναι η κατασκευή εύχρηστων, αξιόπιστων συστημάτων που όχι μόνο καλύπτουν τις ανάγκες της αγοράς αλλά επιπλέον προσφέρουν νέες δυνατότητες στην παραγωγική διαδικασία και επεκτείνουν τα δημιουργικά όρια των επαγγελματιών.

Από το 1986 «δημιουργεί» τεχνολογία CAM και είναι από τις πρώτες εταιρείες που σχεδίασε 3D milling μηχανήματα προσφέροντας στην αγορά οικονομικές επιτραπέζιες λύσεις prototyping.

Σήμερα, η Roland έχει αναπτύξει λύσεις αυτοματοποίησης της διαδικασίας παραγωγής διαφόρων επαγγελματικών κλάδων, όπως αυτός των οδοντοτεχνιτών, με μηχανήματα τεχνολογίας αιχμής.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

To όνομα Roland αποτελεί τη μεγαλύτερη εγγύηση που μπορεί να δοθεί. Τα προϊόντα της κατασκευάζονται στην Ιαπωνία και είναι διεθνώς γνωστά για την υψηλή αξιοπιστία, τη στιβαρότητα και την ποιότητα κατασκευής τους, ενώ επιπλέον προσφέρουν στους χρήστες μεγάλη ευκολία χειρισμού σε συνδυασμό με μια σειρά αυτοματισμών και λειτουργιών ελέγχου.

Με το ψηφιακό μοντέλο ροής εργασίας (Digital Factory) και την πιστοποίηση ISO 9001:2000 που διαθέτει, διασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, ενώ με το ερευνητικό πρόγραμμα “301” στοχεύει στη συνεχή εξέλιξη της τεχνολογίας και το σχεδιασμό καινοτόμων προϊόντων.

Digital Yatai

Το 1997, η Roland σταμάτησε τη λεγόμενη «γραμμή παραγωγής» και υιοθέτησε το “Digital Yatai”, ένα σύστημα που επινοήθηκε και σχεδιάστηκε εντός Roland, από τους ίδιους τους ανθρώπους της παραγωγής. Πρόκειται για αυτόνομες μονάδες, όπου ένας μόνο άνθρωπος, καθοδηγούμενος από υπολογιστή, κάνει την κατασκευή ολόκληρου του προϊόντος. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα καλύτερο ποιοτικό έλεγχο στην παραγωγή, και μείωση του κόστους των προϊόντων.

DGSHAPE by Roland
“Make Innovation – Make Life Better”

H DGShape-Roland είναι η εμπορική ονομασία του τομέα σχεδιασμού-κατασκευής προϊόντων 3D της Roland DG. Ασχολείται αποκλειστικά με την τεχνολογία CAΜ αξιοποιώντας και συνεχίζοντας την καταξιωμένη πορεία της Roland DG με σκοπό τον σχεδιασμό καινοτόμων προϊόντων που, όσο αφορά στον κλάδο dental, καθιστούν την παραγωγή υψηλής ποιότητας, οικονομικών οδοντικών προσθετικών εργασιών εύκολη για τα εργαστήρια και βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα της ροής εργασίας τους.

Στα πλαίσια της φιλοσοφίας της, συνδυάζονται  υλικά υψηλής ποιότητας, τεχνολογίες αιχμής και προσοχή στη λεπτομέρεια για τη δημιουργία των πιο εξελιγμένων dental κοπτικών μηχανημάτων της αγοράς.