DWX-52DCi Plus

Το Απόλυτο Κοπτικό για 24ωρη Παραγωγή

Το DWX-52DCi Plus έχει σχεδιαστεί για να αυξήσει την παραγωγικότητα και το κέρδος του εργαστηρίου σας. Με το νέο λογισμικό ελέγχου απόδοσης DWINDEX,  αυτόματο σύστημα αλλαγής δίσκων 6 θέσεων, αυτόματο σύστημα αλλαγής εργαλείων 15 θέσεων και άλλες αυτοματοποιημένες λειτουργίες, το DWX-52DCi Plus σας προσφέρει μια εξαιρετικά ισχυρή, αποδοτική και προσιτή λύση παραγωγής οδοντικών αποκαταστάσεων.

Αυξήστε την παραγωγικότητά σας με ένα κοπτικό που μπορεί να εργάζεται ακόμα και όταν το εργαστήριό σας είναι κλειστό!

 

Περισσότερα από αυτά που Xρειάζεστε

Προηγμένη Τεχνολογία Ξηρής Άλεσης

Το DWX-52DCi Plus  φέρνει την προηγμένη μηχανική σε ένα νέο επίπεδο. Με ταχύτερους χρόνους κοπής, πιο ομαλή λειτουργία και έναν πρόσφατα σχεδιασμένο, πιο στιβαρό, άξονα(spindle), η παραγωγή σας θα είναι πιο αποτελεσματική και ακριβής από ποτέ.

DGSHAPE CLOUD - Το Mέλλον της Eπιχείρησης σας 

Το DGSHAPE CLOUD επιτρέπει την ολοκληρωμένη, φορητή διαχείριση για το κέντρο φρεζαρίσματος σας. Χρησιμοποιώντας τη σουίτα εφαρμογών παγκόσμιας κλάσης, μπορείτε να παρακολουθείτε και να υποστηρίζετε εξ αποστάσεως τις συσκευές φρεζαρίσματος CAD/CAM, να συγκρίνετε περιοδικά δεδομένα παραγωγής και να επιβλέπετε τις εργασίες σας.

24/7 Απομακρυσμένη  Παρακολούθηση και Πρόσβαση

Επιτηρήστε τις εργασίες κοπής, οποτεδήποτε με το DGSHAPE Insights, μια δωρεάν έκδοση του DWINDEX2  με νέες δυνατότητες, γραφήματα δεδομένων και επιλογές υποστήριξης.

Προσφέρει πληροφορίες για:

Χρόνο Λειτουργίας ανά Εργαλείο
Χρόνο Λειτουργίας ανά Δίσκο
Χρόνο Λειτουργίας του Συστήματος (ημέρα / εβδομάδα / μήνας)
Αρχείο Καταγραφής Σφαλμάτων
Ιστορικό Χρησιμοποιούμενων Υλικών
Ιστορικό Πραγματοποιηθέντων Εργασιών

Μέγιστη Ευελιξία

Το DWX-52DCi Plus είναι εφοδιασμένο με ένα αυτόματο  σύστημα αλλαγής δίσκων  6 θέσεων, το οποίο δέχεται δίσκους 98,5mm διαφορετικών (ή ίδιων) υλικών για συνεχή κοπή πολλών οδοντικών αποκαταστάσεων. Έτσι, δεν χρειάζεται να σταματήσετε την κοπή για να αλλάξετε δίσκους ή να ξαναστείλετε τα δεδομένα σας. Η αυτοματοποιημένη λειτουργία του, σε συνδυασμό με το πλήθος των δίσκων, σας επιτρέπει την ανεπιτήρητη κοπή  πολλών υλικών ή αποχρώσεων, καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας και  της νύχτας.

Για την ελαχιστοποίηση των εργασιών και του χρόνου προετοιμασίας, το DWX-52DCi Plus είναι εξοπλισμένο με ένα αυτόματο σύστημα αλλαγής εργαλείων που αντικαθιστά αυτόματα τις φρέζες χωρίς να χρειάζεται να σταματήσει η παραγωγή. Μέχρι και 15 εργαλεία μπορούν να τοποθετηθούν για την αποτελεσματική κοπή ενός ευρέος φάσματος υλικών, όπως ζιρκονία, κερί, PMMA, συνθετική ρητίνη (σε δίσκο και μπλοκ *), PEEK, CoCr sinter metal και glass fibre-reinforced resin.

* Ένας ενσωματωμένος pin-type αντάπτορας επιτρέπει τη ρύθμιση και τη διαδοχική κοπή 8 pin type υλικών.

 

Υψηλή Παραγωγικότητα - Νέα Εργαλεία και Στρατηγικές

Το DWX-52DCi Plus σας εξοικονομεί χρόνο. Ο επανασχεδιασμένος άξονας (spindle), συγκρατεί εύκολα εργαλεία 3,0 mm και 4,00mm. Νέες στρατηγικές CAM* σε συνδυασμό με μεγάλες φρέζες συντομεύουν τη διαδικασία ξεχονδρίσματος και επιταχύνουν την παραγωγή. Επιπλέον, ο ισχυρότερος άξονας (spindle) του DWX-52DCi Plus μειώνει την τριβή που δημιουργείται στα εργαλεία κατά το φρεζάρισμα, επιτρέποντας στους χρήστες να αυξήσουν τον ρυθμό τροφοδοσίας και την ταχύτητα

*Το λογισμικό CAM πρέπει να ενημερωθεί για να χρησιμοποιεί τις νέες στρατηγικές CAM.

Σύνδεση Πολλών Συσκευών

Για εργαστήρια που απαιτούν μεγαλύτερη παραγωγικότητα,  μπορούν να συνδεθούν έως και 4 DWX-52DCi  Plus κοπτικά σε 1 υπολογιστή.

Υψηλή Ποιότητα, Μεγαλύτερη Ακρίβεια

Ένα ισχυρό και σταθερό ball screw-driven σύστημα αξόνων κόβει υψηλής ποιότητας σύνθετες οδοντικές αποκαταστάσεις. Η ταυτόχρονη περιστροφή και κλίση των δίσκων,  που επιτυγχάνεται χάρη στην 5αξονική κίνηση, επιτρέπει την κοπή βαθιών εσοχών, αποκαταστάσεων πλήρους τόξου και άλλων προσθετικών εργασιών.

 Ένα σύστημα πίεσης αέρα αλλάζει αυτόματα την ποσότητα του αέρα ανάλογα με τον τύπο του υλικού, εξαλείφοντας τα σφάλματα ελέγχου του αέρα κατά την κοπή.

Το DWX-52DCi Plus είναι πιο ακριβές από ποτέ. Προσφέρει εντυπωσιακή μείωση κατά 190% στην τριβή και τους κραδασμούς κατά την κοπή ζιρκονίας, PMMA και άλλων υλικών CAD/CAM. Αυτή η αναβάθμιση, αποδίδει βελτιωμένη ποιότητα παραγωγής σε εργασίες με λεπτότερα όρια, καθώς και σε εφαρμογές PMMA

 

Εύκολη Λειτουργία

Χρησιμοποιήστε τον πίνακα Virtual Machine Panel (VPanel)  για να αλλάξετε αυτόματα τις μεταχειρισμένες φρέζες (λειτουργία Intelligent Changer), να διεξάγετε διαγνωστικά του μηχανήματος,  να πραγματοποιήσετε βαθμονόμηση  (calibration) του κοπτικού με το πάτημα ενός κουμπιού, και να λάβετε ειδοποιήσεις μέσω email σχετικά με την κατάσταση κοπής. Το DWX-52DCi Plus διαθέτει επίσης έναν ενσωματωμένο ιονιστή, ο οποίος μειώνει τον στατικό ηλεκτρισμό, βοηθώντας στη μείωση των υπολειμμάτων κοπής όταν εργάζεστε με υλικά όπως το PMMA.

Στα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνεται μία  LED λάμπα η οποία δείχνει την κατάσταση της μηχανής και ένας χρήσιμος αποθηκευτικός χώρος για φρέζες και άλλα αξεσουάρ.

 

Ανοικτή Αρχιτεκτονική

Χάρη στην ανοικτή αρχιτεκτονική του,  το DWX-52DCi Plus σας δίνει την ελευθερία να εργαστείτε με τα πιο προηγμένα λογισμικά CAD/CAM, σαρωτές και υλικά της επιλογής σας.

Αξιοπιστία και Υποστήριξη

Η DGShape νοιάζεται για τις ανάγκες σας και συνεχίζει την καταξιωμένη πορεία της Roland καθιστώντας την παραγωγή υψηλής ποιότητας οικονομικών οδοντικών προσθετικών εργασιών απίστευτα εύκολη για τα εργαστήρια, ενώ επιπλέον βελτιώνει την αποτελεσματικότητα της ροής εργασίας.

H  Atlas Digital AE, επίσημη αντιπροσωπεία της DGSHAPE, σας εξασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία των μηχανημάτων σας, και την υψηλού επιπέδου τεχνική υποστήριξη  που στηρίζεται στην πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία της στη ψηφιακή τεχνολογία.