DWX-51D: Νεο Κοπτικο απο τη Roland

Υψηλή Ακρίβεια και Ποιότητα Κοπής από το Νέο Κοπτικό της Roland

Από το 2010 έως σήμερα, η σειρά κοπτικών DWX της ROLAND έχει κερδίσει την αναγνώριση των επαγγελματιών του κλάδου για την ευκολία χρήσης, την αξιοπιστία, την απόλυτη ελευθερία που παρέχει μέσω της ανοιχτής αρχιτεκτονικής, καθώς επίσης και για το καλύτερο value for money στη διεθνή αγορά.

low_angle_power_onΚαθώς η τεχνολογία  CAD/CAM, οι ψηφιακοί σαρωτές (digital scanners) και τα προηγμένα υλικά έχουν αυξήσει τη δημοτικότητά τους, και έχουν οδηγήσει τον κλάδο σε μια νέα ψηφιακή εποχή, η σειρά DWX της Roland έγινε πολύ γρήγορα δημοφιλής με 3.000 εγκατεστημένες κοπτικές μηχανές παγκοσμίως.

Ένας από τους βασικούς λογούς που τα κοπτικά DWX κατέκτησαν την αγορά είναι η ανοιχτή τους αρχιτεκτονική που επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν οποιοδήποτε λογισμικό σχεδίασης (CAD) ή κοπής (CAM), σαρωτή (scanner) και υλικό, χωρίς να τους εγκλωβίζει σε έναν μόνο κατασκευαστή ή προμηθευτή.

Το νέο DWX-51D είναι βασισμένο στην αναγνωρισμένη 3D τεχνολογία κοπής 30 ετών της ROLAND, καθώς επίσης και στις απαιτήσεις των υφιστάμενων χρηστών του προηγούμενου μοντέλου DWX-50. To αποτέλεσμα είναι ένα κοπτικό μηχάνημα 5 αξόνων νέας γενιάς, το όποιο δεν είναι μόνο εξαιρετικά προηγμένο αλλά και εξαιρετικά εύκολο στη χρήση.

Εξοπλισμένο με αυτόματο εναλλαγέα εργαλείων (ATC) 10 θέσεων (εικόνες 1+2), νέο αντάπτορα δίσκου σχήματος C με δυναμόκλειδο (torque wrench) για ευκολότερη και γρηγορότερη φόρτωση υλικών (εικόνες 3+4), και με ένα ακόμα πιο εξελιγμένο Vpanel, (ψηφιακός πίνακας ελέγχου) το DWX-51D «ανεβάζει» τη ξηρή κοπή σε νέο επίπεδο.

Εικόνα 1

Εικόνα 1

Εικόνα 2

Εικόνα 2

Εικόνα 3

Εικόνα 3

Εικόνα 4

Εικόνα 4

Το νέο κοπτικό παράγει αποκαταστάσεις με μεγαλύτερη ταχύτητα και ακρίβεια από το προηγούμενο: Καλύπτρες (copings), Στεφάνες, Γέφυρες, Ένθετα / Επένθετα, Όψεις, Τηλεσκοπικά, Επιεμφυτευματικές μπάρες, Επιεμφυτευματικές εργασίες (στεφάνες και τόξα),

Φρεζαριστές εργασίες ακριβείας, Ολικές οδοντοστοιχίες, Μερικές οδοντοστοιχίες, Χειρουργικούς νάρθηκες εμφυτευμάτων (implant surgical guides), Νάρθηκες
σύγκλεισης (Splints), Εξατομικευμένα κολοβώματα (custom abutments), Εκμαγεία και μεμονωμένα κολοβώματα

Tα υλικά τα όποια τροχίζει είναι: Κερί, Ζιρκονία, PMMA, Σύνθετες ρητίνες (composite resins), PEEK /PEKK, Γύψοs, Ενισχυμένα Fiber Υλικά

Μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά που ενσωματώνει το DWX-51D είναι:

  1. Επίτευξη κλίσης 30 μοιρών προς τα εμπρός ή και πίσω για κοπή βαθιών εσοχών (ΑΞΟΝΑΣ Β)
  2. Ιονιστής για καθαρή κοπή του PMMA μέσω της εξουδετέρωσης του στατικού ηλεκτρικού φορτίου που δημιουργείται κατά την κοπή του.16
  3. Χρωματική σήμανση LED για άμεση αναγνώριση της κατάστασης λειτουργίας του.
  4. Κοπή δίσκων διαμέτρου 98mm και ύψους έως και 60mm, καθώς επίσης και κοπή μπλοκ υλικών.
  5. Ειδικός αντάπτορας μεγαλύτερης χωρητικότητας (9 θέσεων) για κοπή μπλοκ υλικών. (εικόνα 5)
  6. Ενημέρωση του χρήστη μέσω email για την ολοκλήρωση της κοπής ή για τυχών σφάλματα.
  7. Ενσωματωμένος χώρος αποθήκευσης των εξαρτημάτων και εργαλείων του. (εικόνα 6)
Εικόνα 18

Εικόνα 5

Εικόνα 6

Εικόνα 6

 

multiple_machinesΌπως και τα  προηγούμενα μοντέλα της ROLAND, έτσι και το DWX-51D έχει τη δυνατότητα να συνδέεται σε δίκτυο με μέχρι και 4 ίδια κοπτικά στον ίδιο υπολογιστή. Οι κοπές μπορούν να πραγματοποιούνται ταυτόχρονα και στα 4 μηχανήματα, με τη χρήση μίας μόνο άδειας CAM SOFTWARE, τοποθετώντας απλά το καλώδιο USB στον υπολογιστή χωρίς καμία άλλη παρέμβαση ή κόστος.

Η 100% ανοιχτή αρχιτεκτονική προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης υλικών από οποιοδήποτε προμηθευτή, δίνοντας έτσι στον χρήστη τον απόλυτο έλεγχο του κόστους.

b_220_160_16777215_0___images_stories_products_hardware_vacuum-filters_Bofa_DPD_100_bofa_filterΌταν τo DWX-51D συνδέεται με τη μονάδα απορρόφησης BOFA DUST PRO UNIVERSAL, η λειτουργία απορρόφησης ξεκινά και σταματά αυτόματα όταν ξεκινά ή παύει η λειτουργία του κοπτικού, καθιστώντας τη διαδικασία κοπής πλήρως αυτοματοποιημένη.

Όλα τα κοπτικά της Roland κατασκευάζονται με τα αυστηρότερα πρότυπα παραγωγής και ελέγχου, εξολοκλήρου στο εργοστάσιο της στην Ιαπωνία, γεγονός που διασφαλίζει κορυφαία ποιότητα κατασκευής και υψηλή αξιοπιστία.

Η πολύχρονη εμπειρία και η υψηλή τεχνογνωσία της Atlas Digital – αντιπροσωπεία της Roland στην Ελλάδα – στη ψηφιακή τεχνολογία, διασφαλίζει στο μέγιστο όχι μόνο την ολοκληρωμένη εκπαίδευση των χειριστών, αλλά και την άμεση και αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη. Επιπλέον, το τμήμα service της εταιρείας, επανδρωμένο με κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό με μεγάλη εμπειρία στα ψηφιακά μηχανήματα, διαχειρίζεται άμεσα τις τυχών ανάγκες επισκευής.