Millbox – CAM

Η πιο Eύχρηστη Λύση Dental CAM που 'Εγινε Ποτέ.

Το MillBox της CIM Systems είναι η πιο εύχρηστη λύση dental CAM που αναπτύχθηκε για το φρεζάρισμα κάθε είδους αποκατάστασης με οποιοδήποτε υλικό. Εξοπλισμένο με ένα απλό στη χρήση περιβάλλον εργασίας που είναι τόσο πρωτοποριακό όσο και ελκυστικό, το MillBox απλοποιεί την τοποθέτηση και τη δημιουργία διαδρομών κοπής. Η διεπιφάνειά του, ειδικά σχεδιασμένη για άμεση χρήση, περιλαμβάνει συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά που σας επιτρέπουν να εργάζεστε ακόμα πιο γρήγορα. Σχεδιασμένο για επαγγελματίες που χρειάζονται απλά και αξιόπιστα εργαλεία, το  MillBox παρέχει υψηλές επιδόσεις με λιγότερο χρόνο ολοκλήρωσης μιας εργασίας σε μερικά απλά βήματα.

ΑΠΛΟ
Η σύγχρονη διεπιφάνειά του καθιστά εξαιρετικά απλή και εύκολη την αυτόματη κατασκευή αποκαταστάσεων, ενώ η δυνατότητα χρήσης οθονών αφής επιταχύνει τη διαδικασία εκμάθησης

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ
Το MillBox δεν έχει κανένα είδος περιορισμού. Είναι εντελώς ανοιχτό και διαθέτει έτοιμες βιβλιοθήκες (premilled, δίσκων, επιεμφυτευματικών συνεδέσμων, κ.α) καθώς και βιβλιοθήκες που έχουν δημιουργηθεί από τους χρήστες. Λειτουργεί με οποιοδήποτε είδος αντικειμένου προσθετικής, είναι συμβατό με όλους τους τύπους μηχανών και εργαλείων, και ενσωματώνει πρόσθετες τεχνολογίες

ΕΠΙΚΕΡΔΕΣ
Αξιοποιήστε στο έπακρο το κοπτικό σας μηχάνημα!
Η απλότητα δημιουργίας πολύπλοκων εργασιών με ελάχιστο χρόνο εκμάθησης, και η βελτιστοποίηση της παραγωγής (ταχύτητα, χρησιμοποιούμενα υλικά, τελική ποιότητα), επιτρέπουν τη δημιουργία προσθετικών εργασιών υψηλής ποιότητας σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Εισαγωγή Αποκαταστάσεων

Στο MillBox είναι δυνατή η εισαγωγή οποιουδήποτε τύπου οδοντικής αποκατάστασης (στεφάνη, γέφυρα, κ.λπ.) από οποιαδήποτε ανοιχτής αρχιτεκτονικής CAD. Η αναγνώριση του τύπου του αντικειμένου και της μορφολογίας του είναι εντελώς αυτοματοποιημένη, ανεξάρτητα από το σύστημα CAD που χρησιμοποιείται. Αυτόματες λειτουργίες εφαρμόζονται  σε κάθε αντικείμενο που εισάγεται (στηρικτικά pins, ανίχνευση ορίου εφαρμογής, αντιστάθμιση, οριοθέτηση, κ.α.),  καθώς και η βέλτιστη, σε σχέση με το μηχάνημα που χρησιμοποιείται,  θέση  στον δίσκο κοπής

Συνδετήρες – Περιμετρική Διάμετρος

Μεταξύ των διαφόρων αυτοματισμών του MillBox,όταν οι αποκασταστάσεις τοποθετούνται, περιλαμβάνεται και η δημιουργία των απαραίτητων για την κοπή συνδέσμων στήριξης με αυτόματο προσδιορισμό της θέσης τους. Σε αυτό το στάδιο, το MillBox εμφανίζει την περιμετρική διάμετρο  και δείχνει την καλύτερη θέση για την εισαγωγή του pin υποστήριξης. Το MillBox υπογραμμίζει την εμφάνιση μιας πιθανής υποσκαφής όταν εισάγεται ή μετατοπίζεται ένας σύνδεσμος

Μονοχρωματικά & Πολυστρωματικά Υλικά

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται σήμερα στην οδοντιατρική βιομηχανία υποστηρίζονται από το MillBox. Αυτό περιλαμβάνει τη δυνατότητα επιλογής και εμφάνισης του χρώματος του χρησιμοποιούμενου υλικού και της κλίσης σε σχέση με την αποκατάσταση. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και να δημιουργήσουμε Μονοχρωματικά και πολυστρωματικά  υλικά με τα οποία ο χρήστης μπορεί να εισάγει και να μετακινήσει το αντικείμενο στην καταλληλότερη θέση, χάρη στην εμφάνιση διαφορετικών χρωμάτων εντός του υλικού.

Πρώτη Προεπισκόπηση

Στο MillBox, η διαχείριση καινούργιων και χρησιμοποιημένων δίσκων είναι πολύ εύκολη. Όταν εισάγονται όλες οι αποκασταστάσεις που πρόκειται να κατεργαστούν, “ανοίγει” η επιλογή των δίσκων. Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα νέο δίσκο για χρήση ή να επιλέξουμε ένα χρησιμοποιημένο. Η βιβλιοθήκη, η οποία περιλαμβάνει δίσκους, μπλοκ, κυλίνδρους και προεπεξεργασμένα υλικά, είναι απόλυτα ανοικτή, προσφέροντας στον χρήστη τη δυνατότητα να την επεκτείνει. Το μερικώς ακατέργαστο  χρησιμοποιημένο υλικό αποθηκεύεται αυτόματα στη βιβλιοθήκη επιτρέποντάς του να επαναχρησιμοποιηθεί.

Αντικατάσταση

Το MillBox μπορεί να αντικαταστήσει αυτόματα ή χειροκίνητα έναν επιεμφιτευματικό σύνδεσμο. Υπάρχουν αρκετές βιβλιοθήκες τέτοιων συνδέσεων που μπορούν να επιλεγούν απευθείας κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας CAM, αντικαθιστώντας εκείνες που υπάρχουν ή λείπουν στα αρχεία από το CAD modeling. Η βιβλιοθήκη, η οποία είναι πλήρως προσαρμόσιμη από το χρήστη, επιτρέπει τη συσχέτιση συγκεκριμένων στρατηγικών που μπορεί να χρειαστούν για την κοπή του συγκεκριμένου συνδέσμου(σχήμα και μέγεθος των εργαλείων, τεχνικές παραμέτρους κοπής, τύπος επεξεργασίας κ.λπ.).

Έλεγχος και εισαγωγή εργαλείων

Στο MillBox έχουν συμπεριληφθεί διαφορετικά εργαλεία επεξεργασίας και ελέγχου. Ανάμεσά τους: η ανάλυση του αντικειμένου, η αλλαγή της οριακής γραμμής, η αναγνώριση των αξόνων και των οπών, οι συνοπτικές αναφορές και η επαναχρησιμοποίηση χρησιμοποιημένων πρώτων υλών βάση εικόνας ή αρχείου που προέρχεται από διαφορετικά συστήματα, η επιλογή περιοχών εργασίας για συγκεκριμένες λειτουργείες, εντομές και φινίρισμα πάνω από τις οπές για να αποφευχθεί η περιττή εργασία σε αυτές τις περιοχές, κ.α.

Άνοιγμα πολλαπλών εργασιών

Το MillBox επιτρέπει το ταυτόχρονο άνοιγμα αρκετών εργασιών. Επίσης, στη γραμμή εργασιών των Windows, εμφανίζεται μια "γραμμή προόδου" που δείχνει την εξέλιξη του υπολογισμού της κατεργασίας κοπής. Το MillBox μπορεί να λειτουργήσει  διαφορετικά projects με διαφορετικά μηχανήματα, επιτρέποντας στο σύστημα να είναι εξαιρετικά ευέλικτο και παραγωγικό.

Stabilizers

Στο MillBox μπορείτε να χειριστείτε μέχρι και 5 διαφορετικούς τύπους stabilizers, ο καθένας με τη δική του δομή που προσαρμόζεται στην αποκατάσταση που απαιτεί υποστήριξη. Είναι δυνατόν να οριστεί η χρήση του είδους του stabilizer ανάλογα με την αποκατάσταση ή να αποφασιστεί η χρήση μόνο ενός τύπου για όλα τις αποκαταστάσεις. Η ίδια παραμετροποίηση μπορεί επίσης να γίνει σύμφωνα με το υλικό που χρησιμοποιείτε

Cavity Fit

Εάν η εφαρμογή δεν ικανοποιεί τις απαιτήσεις του τεχνικού, μπορείτε να το αλλάξει με ένα κλικ επιλέγοντας την καλύτερη αντιστοιχία για την αποκατάσταση, όλα χωρίς να αλλάξετε στρατηγική. Στη συνέχεια, μπορεί να ορίσει ως προεπιλογή τις παραμέτρους που χρησιμοποιήθηκαν, για την αυτόματη εφαρμογή τους κάθε φορά που εισάγει μία παρόμοια αποκατάσταση.

Premilled

Το MillBox είναι σε θέση να λειτουργήσει Premilled αντικείμενα εισάγοντάς και τοποθετώντας  τα  με έναν εντελώς αυτόματο τρόπο. Ακόμη και όταν δεν υπάρχουν συνδέσεις που θα μπορούσαν να κοπούν, μπορούμε να δημιουργήσουμε προσαρμοσμένα abutments (Custom Abutments) γρήγορα και με ακρίβεια, χάρη στις ολοκληρωμένες βιβλιοθήκες.

Αναφορές

Η δημιουργία προσαρμοσμένων αναφορών (reports) και εκτυπώσεων  διευκολύνει την οργάνωση και διαχείριση των εργασιών, αποφεύγοντας έτσι λάθη στην παραγωγή. Μπορεί να γίνει μία σειρά μεταβλητων αναφορών, για τ ην αυτόματη καταγραφή του ιστορικού λειτουργίας του λογισμικού.