Atlas Digital

Atlas Digital ΑΕ ιδρύθηκε το 1985 με δραστηριότητα στο χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας και είναι από τις πρώτες εταιρείες στην Ελλάδα που ασχολήθηκε με την τεχνολογία CAD/CAM

Η πορεία της σηματοδοτήθηκε το 1988 με την αντιπροσώπευση της  Ιαπωνικής εταιρείας Roland DG. Από τότε έχει εξειδικευτεί και προσφέρει ψηφιακές λύσεις αυτοματοποίησης της παραγωγικής διαδικασίας διαφόρων επαγγελματικών κλάδων όπως της Οπτικής Επικοινωνίας, της Βιομηχανίας, της Αργυροχρυσοχοΐας και της Οδοντοτεχνικής.

Σήμερα είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κλάδο της με χιλιάδες εγκαταστημένα ψηφιακά μηχανήματα στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια. Έχοντας επενδύσει σε τεχνογνωσία και εμπειρία κατέχει την πρώτη θέση σε επίπεδο παροχής υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης και service και έχει πετύχει την αναγνώρισή της ως μια από τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες στο χώρο της.

Η Atlas Digital εξελίσσεται με γνώμονα τη βασική της φιλοσοφία που είναι η προσφορά ολοκληρωμένης, αξιόπιστης υποστήριξης στους επαγγελματίες. Στόχος της η στενή παρακολούθηση των εξελίξεων της τεχνολογίας, η ανάπτυξη νέων λύσεων, η συνεχής ανάπτυξη της τεχνογνωσίας της και η διαρκής εξέλιξη και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της.

ATLAS DIGITAL – ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΟΔΟΝΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Το  τμήμα Dental της Atlas Digital απαρτίζεται από έμπειρα στελέχη που γνωρίζουν τόσο την ψηφιακή τεχνολογία όσο και την οδοντοτεχνική επιστήμη. Σκοπός τους είναι να προσφέρουν στον επαγγελματία:

  1. Τη βέλτιστη Λύση στις Ανάγκες του
  2. Άρτια Εκπαίδευση
  3. Διαρκή Υποστήριξη στη Xρήση του Εξοπλισμού
  4. Άμεσο Service

Κριτήρια Επιλογής Προϊόντων

Τα κριτήρια με τα οποία η εταιρεία επιλέγει τα προϊόντα που αντιπροσωπεύει είναι:  η υψηλή τεχνολογία, η ποιότητα, η αξιοπιστία, καθώς και η  «ανοιχτή» τεχνολογία, προκειμένου να  μπορεί ο κάθε επαγγελματίας να επιλέγει τη «σύνθεση» του εξοπλισμού του χωρίς να περιορίζεται.