Πιστοποίηση 3Shape για τα κοπτικά DGShape-Roland

Τα κοπτικά της DGShape-Roland πιστοποιούνται από την 3Shape για την συμβατότητά τους με το TRIOS Design Studio software

H 3Shape, από τις δημοφιλέστερες κατασκευάστριες εταιρείες 3D dental scanners, πιστοποίησε τα κοπτικά DWX-4 και DWX-42W της DGShape by Roland για την αξιόπιστη συμβατότητα τους με το λογισμικό της, Trios Design Studio.

Το λογισμικό TRIOS Design Studio της 3Shape επιτρέπει στους επαγγελματίες να ολοκληρώνουν εντός της ίδιας μέρας προσθετικές εργασίες, δίνοντας τους τη δυνατότητα όχι μόνο να σαρώνουν, αλλά να σχεδιάζουν και να παράγουν αρχεία για κοπή στεφανών, ένθετων / επενθέτων, γεφυρών, veneers, και επιεμφυτευματικών εργασιών (screw-retained crowns). Τα κοπτικά που μπορούν να συνεργαστούν με το συγκεκριμένο πρόγραμμα ελέγχονται, αξιολογούνται και πιστοποιούνται από την 3Shape.

Ο Birk Ploenning διευθυντής των προϊόντων εμφυτευματολογίας και του Trios Design Studio της 3Shape, αναφέρει  "Η 3Shape με φιλοσοφία ανοιχτής αρχιτεκτονικής προσπαθεί πάντα να ενσωματώνει περισσότερες επιλογές υλικών,  καθώς και παραγωγικών και θεραπευτικών καινοτομιών. Τα κοπτικά DGSHAPE συνδυασμένα με το TRIOS Design Studio αποτελούν μία προσιτή ανοιχτή λύση για οδοντιάτρους και εργαστήρια που επιθυμούν να προσφέρουν άμεση, ολοκληρωμένη κάλυψη στους πελάτες τους».

Το DWX-42W και το DWX-4 της DGSHAPE αποτελούν ιδανικές λύσεις για οδοντιατρικές κλινικές που θέλουν να αξιοποιήσουν τα πλεονεκτήματα της ψηφιακής τεχνολογίας CAD/CAM για άμεση κατασκευή αποκαταστάσεων υψηλής αισθητικής και ακρίβειας. Και τα δύο μηχανήματα προσφέρουν εύκολη λειτουργία και απλές διαδικασίες συντήρησης που τα καθιστούν ιδανικά για τους επαγγελματίες. Γνωστά για την αξεπέραστη αξιοπιστία τους, τα κοπτικά DWX έχουν λάβει τις καλύτερες κριτικές από τους χρήστες τους για την ανεπιτήρητη λειτουργία τους και την εξαιρετική ποιότητα αποτελέσματος που παράγουν.

Γνωρίστε τα κοπτικά της DGShape-Roland