Εκθεση Ψηφιακης Οδοντιατρικης

 

Η Atlas Digital ΑΕ συμμετείχε στην παράλληλη έκθεση του 8ου Διεθνές Συνεδρίου «Ενδοδοντία, Αισθητική, Εμφυτεύματα & Ψηφιακή Οδοντιατρική»  που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 22-24 Μαΐου στην Αθήνα.

Η παρουσία της  εταιρείας με ολοκληρωμένες ψηφιακές λύσεις CAD/CAM  για οδοντικές αποκαταστάσεις,  έδωσε την ευκαιρία στους επαγγελματίες να γνωρίσουν τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα που τους προσφέρει η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία:  Υψηλή Ακρίβεια, Ποιότητα, Ταχύτητα και Ευελιξία.

Χωρίς ετήσια fees και κλειδωμένο λογισμικό, και με πλήρη συμβατότητα με όλα τα scanners και λογισμικά της αγοράς, τα κοπτικά της Roland μαζί με τα υπόλοιπα συστήματα της Atlas αποτέλεσαν την «Ανοιχτή» πρόταση της εταιρείας σε κάθε επαγγελματία που θέλει να ακολουθήσει την ψηφιακή εποχή, είτε ξεκινώντας μόνο με ένα σαρωτή ή με μια πλήρη λύση, είτε συμπληρώνοντας τον εξοπλισμό του.

Στα πλαίσια της συμμετοχής της Atlas Digital στην έκθεση πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα «Ολοκληρωμένες Ψηφιακές Οδοντικές Λύσεις» από τον dental product manager της εταιρείας κ. Σπύρο ‘Αννινο.

Παρουσιάστηκαν:  οι επιτραπέζιοι σαρωτές της EGS, τα κοπτικά μηχανήματα της Roland, τα λογισμικά CAD & CAM(Exocad & Sum 3D) και οι μονάδες απορρόφησης BOFA