Κοπτικο Roland στα ΤΕΙ Αθηνας

Με γνώμονα τη συμβολή στη διάδοση της ψηφιακής τεχνολογίας και την υποστήριξη των μελλοντικών επαγγελματιών, η Atlas Digital AE, παραχώρησε στο τμήμα Οδοντικής Τεχνολογίας των ΤΕΙ Αθήνας ένα ψηφιακό κοπτικό 4 αξόνων Roland DWX, με σκοπό να εξοπλίσει το εργαστήριο του τμήματος και να δώσει στους φοιτητές τη δυνατότητα να  εκπαιδευτούν στο dental cad/cam.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAO προϊστάμενος του τμήματος κος Αντώνης Προμπονάς, αποδέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά τη συγκεκριμένη προσφορά, που όπως ανέφερε είναι πολύ σημαντική, αφού στα πλαίσια της αναβάθμισης του προπτυχιακού προγράμματος και την ένταξη του μαθήματος cad/cam, θα δώσει τη δυνατότητα στους φοιτητές να εκπαιδευτούν στην πράξη, ενώ ανακοίνωσε ότι με αφορμή αυτή την προσφορά θα δημιουργηθεί στο άμεσο μέλλον ένας πλήρως οργανωμένος χώρος όπου οι φοιτητές θα μπορούν να εξασκούνται στη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας από τον αρχικό σχεδιασμό μιας προσθετικής εργασίας έως την τελική υλοποίησή της.

Η επίσημη παράδοση του κοπτικού Roland έγινε στις 26 Φεβρουαρίου από τον κ. Βασίλη Ψαρίδη, πρόεδρο της Atlas Digital ΑΕ, παρουσία του προϊσταμένου και καθηγητών του τμήματος,του αντιπροέδρου των ΤΕΙ, κου Τριάντη, καθώς και των εκπροσώπων του γνωστού οδοντιατρικού portal toothnews.gr, κ. Γεωργοπούλου και κ. Παμπούκη. Ακολούθησε μια μικρή παρουσίαση από τον product manager της Atlas Digital, κ. Σπύρο Αννινο, που παρακολούθησαν τα εκπαιδευτικά στελέχη του τμήματος.

Διαβάστε τη συνέντευξη στο toothnews.gr.

 

 

[spider_facebook id=”1″]