Επιδείξεις CAD/CAM Συστημάτων

dental_room

Σας προσκαλούμε να γνωρίστε από κοντά τις δυνατότητες των ολοκληρωμένων ψηφιακών λύσεων της Atlas Digital, και την ευελιξία & ευκολία της ψηφιακής δημιουργίας οδοντικών αποκαταστάσεων.
Στο χώρο επιδείξεων της Atlas θα δείτε και θα συμμετάσχετε στην παραγωγή μιας οδοντικής εργασίας, και θα ενημερωθείτε για όλα τα νέα που αφορούν τις προτεινόμενες λύσεις.

14585609_10208275377096991_872344142_o

20161005_152323

Με τις ψηφιακές λύσεις ανοιχτής αρχιτεκτονικής της Atlas Digital και την εμπειρία των στελεχών της στις ψηφιακές τεχνολογίες και στην επιστήμη της οδοντικής τεχνολογίας, θα αποκτήσετε μία εμπεριστατωμένη άποψη για το γιατί και το πως, ενώ θα μπορέσετε να δείτε ζωντανά πόσο εύκολα μπορείτε να σχεδιάσετε και να υλοποιήσετε τις προσθετικές αποκαταστάσεις σας. Θα συζητήσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες εκσυγχρονισμού – εξοπλισμού του εργαστηρίου σας και θα σας προτείνουμε λύσεις.

Επικοινωνήστε για τον προγραμματισμό ενός προσωπικού ραντεβού
Φέρτε το δικό σας αρχείο για κοπή, ή και το εκμαγείο για σάρωση και συμμετέχετε πρακτικά στην ψηφιακή ολοκλήρωσή μιας οδοντικής αποκατάστασης

Επικοινωνία:
Άννινος Σπύρος: 210-98.45.771
email: spyros@atlasdigital.gr

Η επίδειξη δεν αποτελεί καμία δέσμευση και γίνεται στα πλαίσια της ευρύτερης ενημέρωσης των επαγγελματιών του χώρου για τις νέες ψηφιακές τεχνολογίες.

Ολοκληρωμένες Λύσεις Dental Digital
Milling Machines, 3D Scanners, CAD/CAM Software, Vacuum Filters, Φούρνοι Σύντηξης