Βραβείο WOW 2017 DWX-52DC

To dental milling DWX-52DC της Roland – DGSHAPE έλαβε πρόσφατα το βραβείο WOW για το 2017. To περιοδικό Journal of Dental Technology (JDT) ζήτησε από τα μέλη του Εθνικού Συνδέσμου Οδοντιατρικών Εργαστηρίων (NADL) να προτείνουν προς βράβευση οδοντιατρικά προϊόντα ή υπηρεσίες που “εξοικονομούν χρόνο, χρήματα και βελτιώνουν την ποιότητα της εργασίας τους“. Ενώ ένας μεγάλος αριθμός προϊόντων προτάθηκε  στο διαγωνισμό του 2017, μόνο πέντε – συμπεριλαμβανομένου του DWX-52DC – επιλέχθηκαν για βράβευση από την κριτική επιτροπή JDT.

Το DWX-52DC Dental Milling είναι το νεότερο μοντέλο της δημοφιλής 5αξονικής σειράς  DWX. Σχεδιασμένο για απόλυτη ευκολία, ευελιξία στην επιλογή υλικών και παραγωγή χωρίς επίβλεψη, αυξάνει σημαντικά την παραγωγή και το κέρδος ενός εργαστηρίου. Με ένα 6 θέσεων αυτόματο Disc Changer, αυτόματη αλλαγή εργαλείων και άλλα αυτοματοποιημένα χαρακτηριστικά, προσφέρει στους χρήστες μία εξαιρετικά ισχυρή, αποτελεσματική και προσιτή λύση παραγωγής οδοντικών αποκαταστάσεων.  H ανοιχτή αρχιτεκτονική του DWX52DC  δίνει στον επαγγελματία την ελευθερία να εργαστεί με τα πιο προηγμένα λογισμικά CAD/CAM, σαρωτές και υλικά  χωρίς  να είναι περιορισμένος σε ένα συγκεκριμένο λογισμικό/scanner ή υλικά.

Σύμφωνα με τον Kohei Tanabe, πρόεδρο της DGSHAPE Corporation, “Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό το βραβείο. Το DWX-52DC είναι το τελευταίο μιας σειράς  προϊόντων της DGSHAPE που ικανοποιούν τις απαιτήσεις των πελατών μας για εύχρηστα συστήματα plug and play που μπορούν να λειτουργήσουν μέσα σε λίγα λεπτά. Η DGSHAPE Corporation ως ανεξάρτητη εταιρεία που δημιουργήθηκε από τη Roland DG Corporation τον Απρίλιο του 2017, έχει σκοπό  να αναπτύξει και να διαθέσει στην αγορά τα προϊόντα 3D της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων των milling machines  DWX και του εκτυπωτή 3D DWP για την οδοντιατρική βιομηχανία. Η DGSHAPE αξιοποιεί την 3D τεχνολογία και τεχνογνωσία που έχει η Roland DG για πάνω από τρεις δεκαετίες με σκοπό να παρέχει εξελιγμένες ψηφιακές λύσεις  που διαμορφώσουν το μέλλον. ”

Για να μάθετε περισσότερα για το NADL, JDT και τα Βραβεία WOW, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.nadl.org.