Medit Identica Hybrid

Ανώτερη Τεχνολογία, Μεγάλη Ταχύτητα, Καλύτερα Αποτελέσματα

hybrid+full+set+logo

To IDENTICA Hybrid είναι ο ταχύτερoς και πιο ακριβής σαρωτής της Medit. Σχεδιάστηκε με σκοπό την κάλυψη των αναγκών ενός σύγχρονου εργαστηρίου για ένα  ακριβές, γρήγορο και αξιόπιστο μηχάνημα που είναι εύκολο στην εκμάθηση και στη χρήση. Στηρίχτηκε στην ταχύτητα και ακρίβεια του μοντέλου IDENTICA Blue 2015 με πολλές βελτιώσεις, ενώ ενσωματώνει ένα βραχίονα σάρωσης 3 αξόνων για αυτόματη σάρωση διπλού αποτυπώματος, έχει μεγαλύτερη ταχύτητα, και έγχρωμα δεδομένα σάρωσης για υψηλότερη ακρίβεια.

Για σάρωση εκμαγείων ή αποτυπωμάτων, το IDENTICA Hybrid αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη για το εργαστήριό σας.

74% Ταχύτερο

Η ομάδα του R&D της Medit έχει εργαστεί σκληρά για να βελτιώσει τους χρόνους σάρωσης και την αποδοτικότητα των δεδομένων. Ένα πλήρες τόξο μπορεί να σαρωθεί σε 16 δευτερόλεπτα, ενώ χάρη στη νέα μορφή αρχείου δεδομένων που είναι 84% ελαφρύτερη  μειώνεται σημαντικά ο χρόνος επεξεργασίας. Με αυτές τις βελτιώσεις στους χρόνους σάρωσης και στην αποδοτικότητα των δεδομένων, το IDENTICA Hybrid είναι έως και 74% γρηγορότερο από τα προγενέστερα μοντέλα.

Ευέλικτο Σύστημα Σάρωσης Κολοβωμάτων (MultiDie)
flexible+multi-dieΤο νέο ευέλικτο σύστημα σάρωσης κολοβωμάτων multi-die επιταχύνει τη ροή εργασίας σας. Μπορείτε να σαρώσετε ταυτόχρονα ένα πλήρες τόξο, ή δύο μισά μαζί με αρκετά μεμονωμένα κολοβώματα, ή μέχρι και 8 μεμονωμένα κολοβώματα χωριστά. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη σημαντική εξοικονόμηση χρόνου. Και όπως πάντα, το IDENTICA Hybrid έρχεται με ένα μεγάλο θάλαμο σάρωσης ώστε να μπορείτε εύκολα να εργαστείτε με πολλούς τύπους αρθρωτήρων (Artex, Sam , Kavo) και μεγάλα μοντέλα.

Περισσότερη Ακρίβεια, Περισσότερες Λεπτομέρειες

20150903_150100_12_01Η επιχείρησή σας εξαρτάται από τη μέγιστη δυνατή ακρίβεια, και τα scanners της  Medit κατασκευάζονται για να σας παρέχουν ακριβώς αυτό: υψηλή αξιοπιστία και ακρίβεια. Είτε κάνετε σάρωση αποτυπώματος, επιεμφυτευματικής μπάρας  ή γέφυρας, το Identica Hybrid μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας, και να εγγυηθεί νέα υψηλά standards ακρίβειας.

Τεχνολογία Σάρωσης Τριών Καμερών

Το νέο Identica Hybrid με το νέο λογισμικό Identica 2.0, χρησιμοποιεί τεχνολογία σάρωσης με 3 κάμερες με αποτέλεσμα να παίρνετε εικόνες υψηλής λεπτομέρειας της επιφάνειας του εκμαγείου ή του αποτυπώματος. Επιπλέον, υποστηρίζει σάρωση έγχρωμης λεπτομέρειας (color texture support) που σας επιτρέπει να συμπεριλαμβάνετε χειρόγραφες ενδείξεις στον ψηφιακό σχεδιασμό.

Ακρίβεια στα ± 7μm

Η ακρίβεια σάρωσης του IDENTICA Hybrid ελέγχεται τακτικά σε ± 7 μm, με μια σταθερή απόκλιση μόνο ± 2μm, εξασφαλίζοντάς σας σαρώσεις υψηλής ποιότητας κάθε φορά. Επιπλέον, η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία intelligent multi-view (ΙΜν) επιτρέπει τη σάρωση σε βαθιές μασητικές περιοχές παρέχοντας σας περισσότερες λεπτομέρειες και μεγαλύτερη ακρίβεια, ενώ η τεχνολογία σάρωσης μπλε δομημένου φωτός συνεχίζει να προσφέρει τα αποτελέσματα που αξίζει η αξιοπιστία σας.

Βραχίονας 3 Αξόνων

downloadΟ νέος βραχίονας 3 αξόνων επιτρέπει στο Identica Hybrid να συγκρατήσει αντικείμενα προς σάρωση σχεδόν σε οποιοδήποτε προσανατολισμό, καθιστώντας δυνατή τη σάρωση πολύ σύνθετων αντικειμένων. Ο επιπρόσθετος τρίτος άξονας δίνει στο σαρωτή σχεδόν απεριόριστο εύρος ορατότητας, βοηθώντας στο να είναι εγγυημένη η ακρίβεια που προσφέρει σε κάθε σάρωση.

Ανακαλύπτοντας τη Χρηστικότητα

identica+software+2Η Medit γνωρίζει ότι η χρηστικότητα είναι κρίσιμη στο εργαστήριό σας. Έτσι, έχει εξασφαλίσει ότι το Identica Hybrid σαρώνει με ταχύτητα και ακρίβεια, ενώ επιπλέον είναι εύκολο στη χρήση για όλο το προσωπικό σας. Η νέα αναβάθμιση λογισμικού IDENTICA 2.0 είναι διαισθητική και χρωματικά κωδικοποιημένη με ένα εκ νέου σχεδιασμένο περιβάλλον για το χρήστη. Η δουλειά σας αποθηκεύεται αυτόματα και μπορείτε να αποθηκεύσετε, να επαναλάβετε και να αναιρέσετε τις εργασίες σας σε οποιοδήποτε σημείο.

Το Identica Hybrid αντιπροσωπεύει την κορυφή της 3D οδοντικής σάρωσης. Με αξεπέραστη ταχύτητα, ακρίβεια, αξιοπιστία, και βραβευμένο σχεδιασμό, το Identica Hybrid «προωθεί» το εργαστήριο σας.

Κατασκευασμένο για να Αντέχει

Μετά από 15 χρόνια τεχνογνωσίας και εξέλιξης στο σχεδιασμό και κατασκευή σαρωτών, ένα από τα πράγματα που δεν έχουν αλλάξει στη Medit είναι η δέσμευσή της  στην τελειότητα. Η πρώτη της  προτεραιότητα είναι η παροχή των καλύτερων λύσεων 3D σάρωσης για την κάλυψη των αναγκών σας.

Ο σαρωτής Identica Hybrid θέτει ένα νέο πρότυπο για την τελειότητα στη  3D  οδοντική σάρωση. Η αξεπέραστη ταχύτητα, η αυτόματη σάρωση διπλού αποτυπώματος, η καινοτόμα ευέλικτη σάρωση κολοβωμάτων, και το φιλικό προς το χρήστη λογισμικό προσφέρει στους χρήστες το καλύτερο ως προς την ακρίβεια και την ταχύτητα.

Αλλά υπάρχει και κάτι ακόμα …

Η απαράμιλλη αξιοπιστία και η υψηλή ποιότητα κατασκευής που χαρακτηρίζουν τους σαρωτές της Medit στην παγκόσμια αγορά, επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι η Medit προσφέρει 2 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας για το Identica Hyrbrid.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:
Light source LED blue light
Axis control 3 Axis sync
Scanning area 80 x 60 x 60mm
Dimension 290 x 290 x 342mm
Weight 13kg
Power 19.5v / 150w
Interface USB 3.0 B Type

Πατήστε εδω για να κατεβάσετε τo prospectus