DWX-50

Roland DWX-50

dwx50

Σχεδιασμένο για τον εξορθολογισμό της παραγωγικής διαδικασίας, το DWX-50 διαθέτει δυνατότητα ταυτόχρονης κοπής σε 5 άξονες και έναν αυτόματο εναλλαγέα εργαλείων 5 θέσεων με αισθητήρα μήκους εργαλείου για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία παραγωγής.

Αυτό το 5-άξονικο κοπτικό μηχάνημα είναι επίσης εξοπλισμένο με ένα διαγνωστικό σύστημα ειδοποίησης που ειδοποιεί το χρήστη για σφάλματα του συστήματος τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά την ολοκλήρωση της εργασίας, επιτρέποντας σε οδοντοτεχνικά εργαστήρια και οδοντιατρεία τη διεξαγωγή της διαδικασίας κοπής με ελάχιστη παρέμβαση του χρήστη.

Το DWX-50 υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα λογισμικών και εργαλείων και είναι χτισμένο σε τεχνολογία ανοιχτής αρχιτεκτονικής, επιτρέποντας την εύκολη προσαρμογή του με οποιασδήποτε εμπορικά διαθέσιμη λύση που αφορά στα συστήματα cad-cam για οδοντοτεχνικά εργαστήρια. Επιπλέον, το DWX-50 προσφέρει τη δυνατότητα multicast , καθιστώντας δυνατή τη σύνδεση έως και τεσσάρων κοπτικών μηχανών σε έναν υπολογιστή, επιτρέποντάς σας να αυξήσετε την παραγωγικότητα της επιχείρησής σας με το χαμηλότερο κόστος στην αγορά.

Άλλα βασικά χαρακτηριστικά, όπως ένα ολοκληρωμένο σύστημα παροχής αέρα στα σημεία κοπής και ένα προηγμένο σύστημα συλλογής σκόνης , το καθιστούν ένα από τα κορυφαία μηχανήματα κοπής Zιρκονίας στην αγορά. Το ενσωματωμένο δισκάριο συλλογής σκόνης μπορεί εύκολα να συνδεθεί με οποιοδήποτε σύστημα απορρόφησης του εργαστηρίου διατηρώντας την περιοχή καθαρή και χωρίς υπολείμματα.

Ενώ υπάρχουν πολλά διαθέσιμα 5-άξονικα κοπτικά μηχανήματα στην αγορά, μόνο το DWX-50 ενσωματώνει τα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά σε ασυναγώνιστη τιμή, ενώ παράλληλα διαθέτει την αποδεδειγμένη αξιοπιστία της Roland και υποστηρίζεται από την Atlas Digital, μίας εταιρείας με πολύχρονη εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία στο χώρο του CAD/CAM

 

Συνοπτικά

 • Αυτόματος εναλλαγέας εργαλείων με αισθητήρα μήκους εργαλείων
 • Διαγνωστικό σύστημα που ενημερώνει το χρήστη για την κατάσταση του μηχανήματος
 • 5-αξονικο μηχάνημα κοπής με ταυτόχρονη κοπή σε 5 άξονες για την επίτευξη πολύπλοκων κοπών.
 • Κόβει κερί, ζιρκονία, PMMA και σύνθετες ρητίνες (composite resins) με υψηλή ακρίβεια.
 • Ενσωματωμένο δισκάριο συλλογής σκόνης για εύκολη σύνδεση με οποιοδήποτε σύστημα απορρόφησης.
 • Σύστημα παροχής αέρα που βοηθά στην κοπή απαιτητικών υλικών
 • Ιδανικό για τη δημιουργία στεφανών, γεφυρών, στηριγμάτων (abutments) και άλλων αποκαταστάσεων
 • Καινοτόμο σύστημα σφιγκτήρα που συγκρατεί με ασφάλεια μια ευρεία γκάμα υλικών
 • Απλοποιημένος πίνακας ελέγχου (Virtual Panel) που επιτρέπει την εύκολη χρήση
 • Συμβατό με G-code
 • Πρακτικός σχεδιασμός για τοποθέτηση σε μικρούς χώρους ή εργαστήρια
 • Ικανότητα να συνδέσετε τέσσερα μηχανήματα DWX-50 σε έναν υπολογιστή
 • Συμβατό με λογισμικό βιομηχανικών προδιαγραφών
 • Σχεδιασμός ανοιχτής αρχιτεκτονικής για εύκολη ενσωμάτωση σε ένα πλήρες σύστημα CAD-CAM

 

Γενικά Χαρακτηριστικά
Προηγμένες Λειτουργίες για Παραγωγή χωρίς Σφάλματαspindle_up2
Το DWX-50 αναπτύχθηκε ειδικά για την παραγωγή οδοντικών αποκαταστάσεων. Είναι εύκολο στη χρήση και προσφέρει στον επαγγελματία εξαιρετική άνεση χάρη στην πλήρη αυτοματοποίηση της διαδικασίας κοπής. Διαθέτει δυνατότητα ταυτόχρονης κοπής σε 5 άξονες και αυτόματο εναλλαγέα εργαλείων 5 θέσεων με αισθητήρα μήκους εργαλείων.
Ανοιχτός Σχεδιασμόςgcode
Χτισμένο σε τεχνολογία ανοιχτής αρχιτεκτονικής, το DWX-50 είναι συμβατό με G-Code και υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα λογισμικών και εργαλείων, που επιτρέπουν την συνεργασία του με οποιοδήποτε εμπορικά διαθέσιμη λύση που αφορά στα συστήματα cad-cam για οδοντοτεχνικά εργαστήρια. Επίσης, μπορεί να πάρει υλικά βιομηχανικών προδιαγραφών, όπως δίσκους ή μπλοκ.
Ταυτόχρονη Κοπή σε 5 Άξονες5axis
Το DWX-50 διαθέτει ταυτόχρονη κοπή σε 5 άξονες, κοπή στους άξονες X, Y, Z και περιστροφή μπλοκ και δίσκων υλικών, 360 μοίρες δεξιόστροφα και αριστερόστροφα. Αυτό επιτρέπει, επίσης, στα υλικά να γείρουν προς τα εμπρός και προς τα πίσω 20 μοίρες για την υποστήριξη πολύπλοκων κοπών.
Virtual Machine Panelb_220_160_16777215_0___images_stories_products_hardware_milling_dwx-50__images_vpanel
Το DWX-50 διαθέτει το θρυλικό Virtual Machine Panel της Roland ή VPanel για συντομία. Χρησιμεύοντας ως κεντρικός πίνακας ελέγχου για το DWX-50, το VPanel επιτρέπει στο χρήστη να ξεκινήσει αυτόματα τη διαδικασία κοπής, να επανατοποθετήσει τα εργαλεία με το χέρι, την αρπάγη ή να ρυθμίσει τα σημεία εκκίνησης, όλα από την επιφάνεια εργασίας του επιτραπέζιου υπολογιστή του. Το VPanel είναι επίσης εξοπλισμένο με ένα εύκολα προσβάσιμο μετρητή ωρών για την παρακολούθηση του συνολικού χρόνου λειτουργίας του μηχανήματος για λόγους συντήρησης.
Κοπή Γύψινων Εκμαγείων και Μεμονωμένων Κολοβωμάτωνb_220_160_16777215_0___images_stories_products_hardware_milling_dwx-50__images_ekmageio_1
Η κοπή εκμαγείων και κολοβωμάτων στο DWX-50 είναι μια απλή διαδικασία. Με τη χρήση του Dental Shaper (CIM System) ή του EXOCAD Model Creator  το ψηφιακό αποτύπωμα που λαμβάνεται από τον οδοντίατρο διαμορφώνεται όπως επιθυμεί ο χρήστης και έπειτα αποστέλλεται για κοπή απευθείας στο DWX-50.  Για τα κοπτικά της Roland, η ελευθερία επιλογής του κατασκευαστή του υλικού είναι δεδομένη και προσφέρει το σημαντικό προνόμιο στον επαγγελματία να καθορίζει ο ίδιος το κόστος παραγωγής του.
Υψηλής Ποιότητας Επεξεργασία Υλικώνb_220_160_16777215_0___images_stories_products_hardware_milling_dwx-50__images_high_quality_machining_materials
Ιδανικό για την κοπή κεριού, ζιρκονίας, PMMA και σύνθετων ρητινών, το DWX-50 είναι σε θέση να κόψει υλικά γρήγορα και με ακρίβεια. Για μέγιστη ευελιξία στην επιλογή των υλικών, το DWX-50 είναι εξοπλισμένο με universal υποδοχές υλικών και adaptors που συγκρατούν και επιτρέπουν την κοπή μιας ποικιλίας δίσκων υλικού και μπλοκ βιομηχανικών προδιαγραφών.
Παίρνοντας τον Έλεγχο της Παραγωγής Προσθετικών Εργασιώνb_220_160_16777215_0___images_stories_products_hardware_milling_dwx-50__images_taking_control
Με απαράμιλλη ευκολία χρήσης και γρήγορη εκμάθηση, το DWX-50 παρέχει μια οικονομικά αποδοτική λύση που είναι ιδανική για οδοντοτεχνικά εργαστήρια που επιθυμούν να αναλάβουν τον έλεγχο της παραγωγικής διαδικασίας και να  αποφεύγουν τις μεγάλες καθυστερήσεις και τα έξοδα που συνδέονται με την εξωτερική ανάθεση των εργασιών σε κοπτικά κέντρα.  Πλέον ο τροχασμός σύνθετων ρητινών (composite resins) είναι εφικτός με τη χρήση του Jig Adaptor.
Ενίσχυση της Ικανότητας Κοπής Υλικώνb_220_160_16777215_0___images_stories_products_hardware_milling_dwx-50__images_enhance_material
Με το Jig Adaptor επεκτείνεται η ικανότητα κοπής υλικών του DWX-50 με το να είναι σε θέση να κόβει ταυτόχρονα μέχρι και 7 μπλοκ τύπου pin.
Ένας Ακόμα Τρόπος Συγκράτησης Δίσκωνb_220_160_16777215_0___images_stories_products_hardware_milling_dwx-50__images_clamp_discs
Με το Main Clamp 2 οι δίσκοι συγκρατούνται ακόμη πιο σφιχτά με 6 βίδες. Επίσης βοήθα εξαιρετικά τους αρχάριους χρήστες στο να εντοπίζουν με απόλυτη ακρίβεια και γρηγορότερα τη θέση του δίσκου στην τελευταία κοπή. Επιπλέον συντελεί στην οικονομία υλικών μέσω της μείωσης των εσφαλμένων τοποθετήσεων των δίσκων.
Για Μπλοκ Σύνθετων Ρητινώνb_220_160_16777215_0___images_stories_products_hardware_milling_dwx-50__images_composite_resins-blocks
Με βελτιστοποιημένη γωνία κοπής, τα κοπτικά εργαλεία ZDB-100D, ZDB-50D και ZDB-30D έχουν αναπτυχθεί ειδικά για τα DWX-50 και DWX-4 για να κόβουν υλικά συνθετικών ρητινών. Επιπλέον, αυτά τα κοπτικά εργαλεία είναι επικαλυμμένα με ειδικές επιστρώσεις, προκειμένου να επιτευχθεί η μέγιστη αντοχή, διατηρώντας παράλληλα πολύτιμη και σταθερή ποιότητα κοπής.
Αυτόματος Εναλλαγέας Εργαλείων 5 Θέσεωνb_220_160_16777215_0___images_stories_products_hardware_milling_dwx-50__images_DWX_50_ATC2
Ο αυτόματος εναλλαγέας εργαλείων 5 θέσεων με αισθητήρα μήκους εργαλείων επιτρέπει στο χρήστη να χρησιμοποιεί πολλαπλά εργαλεία για μια εργασία ή να εκτελεί ένα ολόκληρο δίσκο υλικού χωρίς επιτήρηση. Αντί να περιμένετε να ολοκληρωθεί η εργασία για να διαπιστώσετε αν όλα κόπηκαν σωστά, η ενσωματωμένη λειτουργία διάγνωσης εργαλείων θα σας ειδοποιήσει εάν ένα εργαλείο έχει σπάσει πριν από την ολοκλήρωσή της, με αποτέλεσμα την μείωση των μη ολοκληρωμένων εργασιών. Επίσης, χρησιμοποιώντας τον αισθητήρα μήκους εργαλείων, ο αυτόματος εναλλαγέας εργαλείων ελέγχει ότι ένα εργαλείο τοποθετήθηκε σωστά πίσω στη θέση του, αποτρέποντας πιθανές μηχανικές βλάβες.
 Εγκεκριμένο για τo Υλικό Αποκατάστασης 3M ESPE LavaUltimate lava 
Το DWX-50 είναι εγκεκριμένο από τη 3M ESPE για το υλικό αποκατάστασης Lava Ultimate. Προσφέροντας στους ασθενείς εξαιρετική αισθητική και αντοχή, το Lava Ultimate μπορεί να δεχτεί επεξεργασία και να ολοκληρωθεί χωρίς όπτηση – μειώνοντας δραστικά το χρόνο παραγωγής. Το υλικό έχει σχεδιαστεί για μακροχρόνια αντοχή και υποστηρίζεται από 10-ετή εγγύηση. Η πιστοποίηση αυτή παρέχει σε όλα τα εργαστήρια με Roland DWX-50, τη δυνατότητα χρησιμοποίησης ενός από τα πιο καινοτόμα υλικά οδοντικής προσθετικής στον κόσμο. Μαζί, το DWX-50 και το υλικό αποκατάστασης Lava Ultimate προσφέρουν στα εργαστήρια αποτελέσματα ακριβείας, γρήγορη, αποτελεσματική παραγωγή και εξαιρετική αντοχή για την καλύτερη συνολική φροντίδα των ασθενών.
 Υψηλής Ποιότητας Κοπή Υλικώνdwx_50_samples
Το DWX-50 είναι ιδανικό για την κοπή κεριού, ζιρκόνιας και PMMA. Με μέγιστης ταχύτητα 3.600 mm / min και μέγιστη ταχύτητα περιστροφής 30.000 rpm, το DWX-50 είναι σε θέση να κόψει ένα υλικό γρήγορα και με ακρίβεια.
Ενσωματωμένη Λυχνία LED led2
Σχεδιασμένη για χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, η εσωτερική λυχνία LED επιτρέπει την εύκολη παρακολούθηση της διαδικασίας παραγωγής.
Ασυναγώνιστη Απόδοσηico_passport
Τα κοπτικά μηχανήματα της Roland συνδυάζουν την ασυναγώνιστη απόδοση με τη αναγνωρισμένη αξιοπιστία Roland.
 Αξιόπιστος Συνεργάτηςab_iso_ico
Η διεθνής πιστοποίηση ISO της Roland είναι η διασφάλιση της ποιότητας σας. Όπως όλα τα προϊόντα ROLAND, το DWX-50 σχεδιάστηκε και κατασκευάζεται σε state-of-the-art, ISO πιστοποιημένες εγκαταστάσεις. Η Roland κατασκευάζει όλα τα προϊόντα στο προηγμένο ψηφιακό εργοστάσιο της, ένα προς ένα και από έναν μόνο συναρμολογητή – ακριβώς όπως μια Rolls Royce. Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι ύψιστη προτεραιότητα

Πατήστε εδώ για Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Πατήστε εδω για να κατεβάσετε τo prospectus