DWX-4

 

Tο DWX-4 είναι ένα οικονομικά προσιτό κοπτικό μηχάνημα, ιδανικό τόσο για τους επαγγελματίες που πρωτομπαίνουν στην ψηφιακή τεχνολογία, όσο και για εκείνους που χρειάζονται μια δεύτερη συσκευή για να πραγματοποιούν επείγουσες εργασίες χωρίς να δεσμεύουν τις μεγαλύτερες μηχανές παραγωγής τους.

  • Συμπαγές Μέγεθος κατάλληλο για κάθε οδοντιατρείο-οδοντοτεχνικό εργαστήριο
  • Ταυτόχρονη Κοπή σε 4 άξονες με το πάτημα ενός πλήκτρου
  • Κοπή Υψηλής Ακριβείας κεριού, ζιρκονίας, και PMMA
  • Ενσωματωμένο Σύστημα Παροχής Αέρα κρατά την επιφάνεια εργασίας καθαρή
  • Περιλαμβάνει CAD/CAM λογισμικό
  • Διαγνωστικό Σύστημα ενημερώνει το χρήστη για την κατάσταση του μηχανήματος

Συνοπτικά

– Πρακτικός σχεδιασμός κατάλληλος για κάθε οδοντιατρείο – οδοντοτεχνικό εργαστήριο
– Αυτόματος εναλλαγέας εργαλείων 2 θέσεων
– Νέος αυτόματος εναλλαγέας εργαλείων 4 θέσεων
– Νέος αντάπτορας χωρητικότητας 4 μπλόκ υλικών τύπου Pin-Type
– Ταυτόχρονη κοπή σε 4 άξονες
– Σύστημα παροχής αέρα που βοηθά στην κοπή απαιτητικών υλικών
– Γεννήτρια αρνητικών ιόντων για την εξουδετέρωση του στατικού ηλεκτρισμού
– Δυνατότητα σύνδεσης έως τεσσάρων DWX-4 σε έναν υπολογιστή
– Λυχνία LED χρωματικού κώδικα δείχνει την κατάσταση του μηχανήματος
– Αυτόματη βαθμονόμηση (calibration)
– Σύστημα ειδοποίησης του χρήστη μέσω email
– Σύστημα συλλογής σκόνης με αισθητήρα ροής αέρα
– Ψηφιακός πίνακας ελέγχου εξασφαλίζει εύκολο χειρισμό
– Συμβατό με G-code
– Συμβατό με λογισμικό βιομηχανικών προδιαγραφών
– Ανοιχτή αρχιτεκτονική για εύκολη ενσωμάτωση σε ένα πλήρες σύστημα CAD-CAM
– Περιλαμβάνει λογισμικό CAM

Το Μικρότερο Κοπτικό Μηχάνημα στον Κόσμο

Με διαστάσεις 33cm x 35cm x 40 cm, το DWX-4 είναι το ιδανικό κοπτικό μηχάνημα για οδοντοτεχνικά εργαστήρια και οδοντιατρεία που θέλουν να επεκτείνουν τις υπηρεσίες τους χωρίς να θυσιάσουν λειτουργικό χώρο.

 

Ψηφιακός Πίνακας Ελέγχου (Virtual Machine Panel) 

Αντίθετα από τα παραδοσιακά κοπτικά μηχανήματα CNC, η Roland έχει αντικαταστήσει τις πολύπλοκες λειτουργίες με έναν φιλικό προς το χρήστη Ψηφιακό Πίνακα Ελέγχου (VPanel), ο οποίος χειρίζεται τα διαγνωστικά του μηχανήματος, τη διαδικασία βαθμονόμησης (calibration) και τη διαδικασία κοπής από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας. Ο πίνακας VPanel παρακολουθεί επίσης το συνολικό χρόνο της μηχανής για λόγους συντήρησης.

Κοπή Ευρείας Γκάμας Υλικών
Το DWX-4 μπορεί να κόβει μπλοκ και pin-type υλικά, όπως κερί, PMMA, ζιρκονία και πολλές από τις τελευταίες ρητίνες και σύνθετα υλικά.

Καθαρή Επιφάνεια Κοπής για Κοπή Μέγιστης Ακρίβειας
Το DWX-4 είναι εξοπλισμένο με ένα ενσωματωμένο σύστημα παροχής αέρα που αποτρέπει την υπερβολική συσσώρευση σκόνης,  και μια γεννήτρια αρνητικών ιόντων που μειώνει το στατικό ηλεκτρισμό κατά την κοπή ΡΜΜΑ. Επιπλέον, το DWX-4 περιλαμβάνει έναν αισθητήρα συλλογής σκόνης που εμποδίζει την εκκίνηση του μηχανήματος, αν η συσκευή απορρόφησης σταματήσει ακούσια.

Για Μεγαλύτερη Παραγωγή Κορυφαίας Ποιότητας
Το ZV-4D χρησιμοποιείται για τη συγκράτηση και ταυτόχρονη κοπή τεσσάρων μπλοκ. Αυτός ο multi-pin σφιγκτήρας μειώνει τη συχνότητα αλλαγής των υλικών προς κοπή και ως εκ τούτου αυξάνει την παραγωγική δυνατότητα.* Το ZV-4D δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα με το ZAT-4D

Για Αποτελεσματικότερη Κοπή
Με το ZAT-4D ο αριθμός των εργαλείων που χρησιμοποιούνται στο DWX-4 αυξάνεται από δύο σε τέσσερα. Αποτέλεσμα αυτού είναι η αύξηση  της αποτελεσματικότητας στην κοπή ακριβείας και η απρόσκοπτη ροή σε όλα τα κοπτικά σταδία.Το ZAT-4D είναι συμβατό με VPanel Ver.1.1 ή νεότερο.Το ZAT-4D δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα με το ZV-4D.

Για Μπλοκ Σύνθετων Ρητινών
Με βελτιστοποιημένη γωνία κοπής, τα κοπτικά εργαλεία ZDB-100D, ZDB-50D και ZDB-30D έχουν αναπτυχθεί ειδικά για τα DWX-50 και DWX-4 για να κόβουν υλικά συνθετικών ρητινών. Επιπλέον, αυτά τα κοπτικά εργαλεία είναι επικαλυμμένα με ειδικές επιστρώσεις, προκειμένου να επιτευχθεί η μέγιστη αντοχή, διατηρώντας παράλληλα την σταθερή ποιότητα κοπής.

Πανίσχυρο και Εξαιρετικά Εύκολο στη Χρήση
Το DWX-4 συνδυάζει ταυτόχρονη 4-αξονική κοπή με πανεύκολη λειτουργία . Ένας αυτόματος εναλλαγέας εργαλείων παρέχει δύο εργαλεία για κοπή ακριβείας χωρίς καμιά απολύτως επίβλεψη. Η παρακολούθηση της παραγωγής εξασφαλίζεται από τη μεγάλη περιοχή θέασης και το φωτιζόμενο με LED εσωτερικό του  μηχανήματος. Μια φωτεινή ένδειξη  προειδοποιεί το χειριστή για τυχόν λάθη ή δυσλειτουργία, γεγονός που βοηθά στην εξοικονόμηση χρόνου και υλικών και επιτρέπει στους οδοντοτεχνίτες να πραγματοποιήσουν την κοπτική διαδικασία με αυτοπεποίθηση.

Οικονομική Ανοιχτή Αρχιτεκτονική 
Η ανοικτή αρχιτεκτονική επιτρέπει στο DWX-4 να συνεργαστεί με τα πιο σύγχρονα υλικά και CAD / CAM λογισμικά έτσι ώστε να μην περιορίζεστε από παλαιότερη τεχνολογία. Αν έχετε ήδη ένα ολοκληρωμένο σύστημα CAD-CAM, το DWX-4 συνεργάζεται άψογα με το υπάρχον scanner σας, το φούρνο σύντηξης και το συμβατό λογισμικό CAD / CAM, ενώ εξαλείφει την ανάγκη να βασίζεστε σε μία και μοναδική πηγή για τα υλικά. Συμβατό με RML-1 και NC κώδικα, το DWX-4 συνδέεται με τον υπολογιστή σας μέσω υποδοχής USB 1.1.

Περιλαμβάνει Λογισμικό CAM
To DWX-4 έρχεται πακέτο με ένα λογισμικό CAM ανοικτής αρχιτεκτονικής που δέχεται όλους τους τύπους αρχείων STL. Αυτή η εύχρηστη λύση διαθέτει ένα φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον και απλή παραγωγική διαδικασία με σκοπό τη σύντομη μάθηση. Με το λογισμικό, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ένα ευρύ φάσμα υλικών σε διάφορα μεγέθη. Με προκαθορισμένες στρατηγικές κοπής, οι εργασίες μπορούν να σταλούν απευθείας από το λογισμικό στο κοπτικό χωρίς διακοπή κατά τη διάρκεια του ελέγχου των κοπτικών σταδίων. Προσαρμόσιμες αναφορές μπορούν επίσης να δημιουργηθούν μετά την ολοκλήρωση των προσθετικών αποκαταστάσεων

Δυνατότητα Ανάπτυξης 
Εξαιρετικά επεκτάσιμο, το DWX-4 έχει δυνατότητα multicast που επιτρέπει τη σύνδεση μέχρι και τεσσάρων μηχανημάτων Roland σε έναν υπολογιστή, πράγμα που καθιστά ευκολότερο από ποτέ στα οδοντοτεχνικά εργαστήρια να επεκτείνουν τις δραστηριότητες τους και να αυξήσουν την παραγωγική τους ικανότητα. Το κοπτικό μηχάνημα DWX-4 επιτρέπει στους επαγγελματίες να ελέγχουν την όλη διαδικασία in-house με ένα λογισμικό, μεγιστοποιώντας την επένδυσή τους.

Ασυναγώνιστη Απόδοση
Τα κοπτικά μηχανήματα Roland συνδυάζουν την ασυναγώνιστη απόδοση με την αποδεδειγμένη αξιοπιστία Roland.

Αξιόπιστος Συνεργάτης 
Η διεθνής πιστοποίηση ISO της Roland είναι η διασφάλιση της ποιότητας σας. Όπως όλα τα προϊόντα ROLAND, το DWX-4 σχεδιάστηκε και κατασκευάζεται σε state-of-the-art, πιστοποιημένες με ISO εγκαταστάσεις. Η Roland κατασκευάζει όλα τα προϊόντα στο προηγμένο ψηφιακό εργοστάσιο της, ένα προς ένα και από έναν μόνο συναρμολογητή – ακριβώς όπως μια Rolls Royce. Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι ύψιστη προτεραιότητα.