Δώρο CAM Software Millbox & Φίλτρο Bofa

Dental Κοπτικό DGShape-Roland και ΔΩΡΟ CAM Software & Φίλτρο Bofa

Με την αγορά ενός dental κοπτικού DG Shape-Roland DWX52DCi, σας προσφέρετε το CAM software Millbox και Φίλτρο Bofa εντελώς Δωρεάν.

*ισχύει μέχρι τέλος του 2018

ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

Χάρη στην Ανοιχτή Αρχιτεκτονική τους, τα κοπτικά μηχανήματα της DGShape-Roland συνεργάζονται με οποιοδήποτε scanner και software της αγοράς και επεξεργάζονται μια μεγάλη σειρά υλικών!

Dental Milling DGSHAPE Roland DWX-52DCi

Το Απόλυτο Κοπτικό για 24ωρη Παραγωγή

Με το νέο λογισμικό ελέγχου απόδοσης DWINDEX, αυτόματο σύστημα αλλαγής δίσκων 6 θέσεων, αυτόματο σύστημα αλλαγής εργαλείων 15 θέσεων και άλλες αυτοματοποιημένες λειτουργίες, το DWX-52DCi σας προσφέρει μια εξαιρετικά ισχυρή, αποδοτική και προσιτή λύση παραγωγής οδοντικών αποκαταστάσεων.
Αυξήστε την παραγωγικότητά σας με ένα κοπτικό που μπορεί να εργάζεται ακόμα και όταν το εργαστήριό σας είναι κλειστό!

Γνωρίστε περισσότερα

Δώρο

CAM Software Millbox

Η πιο εύχρηστη λύση dental CAM που αναπτύχθηκε για το φρεζάρισμα κάθε είδους αποκατάστασης με οποιοδήποτε υλικό. Σχεδιασμένο για επαγγελματίες που χρειάζονται απλά και αξιόπιστα εργαλεία, το MillBox παρέχει υψηλές επιδόσεις με λιγότερο χρόνο ολοκλήρωσης μιας εργασίας σε μερικά απλά βήματα.

Γνωρίστε περισσότερα

Φίλτρο Bofa

Η σειρά μονάδων απορρόφησης Dust Pro της BofA για οδοντοτεχνίτες έχει αναπτυχθεί για την ασφαλή και αποτελεσματική αφαίρεση ρινισμάτων και μικρότερων σωματιδίων κατά τη διάρκεια διεργασιών όπως τρόχισμα, λείανση και στίλβωση.

Οι αντλίες που χρησιμοποιούνται στη σειρά Dust Pro της BOFA έχουν σχεδιαστεί για συνεχή λειτουργία με ελάχιστο τις 30.000 ώρες χρήσης πριν από το service. Παράγουν υψηλή απορρόφηση και λειτουργούν αθόρυβα. Η μεγάλη χωρητικότητα που έχει η σακούλα του φίλτρου έχει μια πολύ υψηλή απόδοση και μπορεί εύκολα να αδειάσει και να επαναχρησιμοποιηθεί.

Γνωρίστε το Bofa