DWX-4W

4 years ago anastasia Comments Off on DWX-4W
dwx4w_header

 

Υγρής Κοπής

DWX-4W_left

Το κοπτικό υγρής κοπής DWX-4W Roland κόβει με ακρίβεια στεφάνες, γέφυρες, ένθετα, επένθετα και όψεις.

Χάρη στην ταυτόχρονη κοπή 4 αξόνων και άλλα μοναδικά χαρακτηριστικά, παρέχει απαράμιλλη κοπή χωρίς επίβλεψη, ενώ δέχεται μέχρι και τρία pin-type μπλοκ υλικών μαζί για μεγαλύτερη απόδοση.

Αξιόπιστη, Υψηλή Απόδοση

DWX-4W_ATC

Εκτός από κοπή στους άξονες Χ, Υ, Ζ , το DWX-4W περιστρέφει τα μπλοκ των υλικών 360 μοίρες στον τέταρτο άξονα (άξονας Α) για την υποστήριξη κοπής εσοχών. Το νέο μοτέρ Jaeger 60.000 στροφών υποστηρίζει κοπή κεραμικών υλικών και σύνθετων ρητινών με απόλυτη ακρίβεια.

Με το multi-pin clamp, το DWX-4W μπορεί να τροχίσει μέχρι και 3 διαφορετικά μπλοκ υλικών συνεχόμενα με μια κοπή. Σαν αποτέλεσμα, μπορούν να ολοκληρωθούν τρία διαφορετικά περιστατικά εντός μιας κοπής, μειώνοντας έτσι σημαντικά το χρόνο και το κόστος παραγωγής προσθετικών εργασιών.

Συμβατό με Πολλά Υλικά

materialsDWX4wΤο DWX-4W  είναι ικανό να τροχίζει μπλοκ πολλών διαφορετικών υλικών όπως το διπυριτικό λίθιο και οι σύνθετες ρητίνες, τα οποία αποτελούν υλικά υψηλής ζήτησης εξαιτίας της αξεπέραστης αισθητικής και αντοχής τους. Το φινίρισμα των υλικών πραγματοποιείται σε ελάχιστο χρόνο, μειώνοντας το κόστος εργασίας και το χρόνο παραγωγής.

Μέγιστη Ευκολία

Το DWX-4W συνδυάζει την ταυτόχρονη κοπή 4 αξόνων με την ευκολία λειτουργίας. Μια έγχρωμη φωτεινή LED σήμανση δείχνει την κατάσταση του μηχανήματος και ενημερώνει το χρήστη για τυχόν σφάλματα ή δυσλειτουργίες. Το χαρακτηριστικό αυτό πέρα από την εξοικονόμηση χρόνου και υλικών, επιτρέπει στο χρήστη να ολοκληρώσει την κοπή με σιγουριά. Η αυτόματη αλλαγή των κοπτικών εργαλείων χωρίς τη διακοπή της διαδικασίας κοπής προσθέτει ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία στην παραγωγική διαδικασία.

Ευχρηστία

Το DWX-4W είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε ακόμα και αρχάριοι χρήστες να μπορούν πανεύκολα να το ρυθμίσουν και να δημιουργήσουν  προσθετικές εργασίες από την πρώτη κιόλας μέρα. Η ροή εργασίας είναι απλή: μετά την τοποθέτηση του υλικού και των κοπτικών εργαλείων, ο οδοντοτεχνίτης μέσω του Virtual Machine Panel (Vpanel) διαμορφώνει τις ρυθμίσεις από τον υπολογιστή και έπειτα αποστέλλει αυτόματα τα δεδομένα κοπής (CAM data) στο DWX-4W για να ξεκινήσει η παραγωγή. Ο χρήστης λαμβάνει ειδοποιήσεις με email σε περίπτωση σφάλματος ή όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία κοπής, ενώ μία φωτεινή έγχρωμη σήμανση LED δείχνει την κατάσταση του μηχανήματος και ενημερώνει για την τρέχουσα διαδικασία.

Ενσωματωμένο Σύστημα Ψύξης και Φιλτραρίσματος Νερού

DWX-4W_accessory_box

Το DWX-4W είναι εξοπλισμένο με μια πλήρως ενσωματωμένη αντλία και ένα σύστημα ψύξης.

Το δοχείο του ψυκτικού κινείται συρταρωτά προς τα μέσα και έξω, καθιστώντας εξαιρετικά εύκολη την αντικατάσταση του ψυκτικού σε καθημερινή βάση. Διαθέτει επίσης ένα ολοκληρωμένο σύστημα φιλτραρίσματος  νερού για τη διατήρηση  καθαρού και λειτουργικού χώρου κοπής.

Virtual Machine Panel

software_dwx4w

Αντίθετα με τα υπόλοιπα κοπτικά της αγοράς, η Roland έχει αντικαταστήσει τους πολύπλοκους χειρισμούς με ένα φιλικό προς το χρήστη Virtual Machine Panel (VPanel) το όποιο χειρίζεται τα διαγνωστικά συστήματα του μηχανήματος, την ευθυγράμμιση (calibration) και τη διαδικασία κοπής από τον υπολογιστή. Το VPanel ανιχνεύει επίσης το εργαλείο και τους χρόνους λειτουργίας της μηχανής για λόγους συντήρησης.

Δυνατότητα Ανάπτυξης

Εξαιρετικά επεκτάσιμο, το DWX-4W προσφέρει τη δυνατότητα multicast που επιτρέπει τη σύνδεση μέχρι και τεσσάρων κοπτικών μηχανών Roland σε έναν υπολογιστή, καθιστώντας πιο εύκολη από ποτέ την επέκταση των οδοντοτεχνικών εργαστηρίων και την αύξηση της παραγωγικής τους δυνατότητας.

ΟικονομικήΑνοικτή Αρχιτεκτονική

Η ανοικτή αρχιτεκτονική επιτρέπει στο DWX-4W να συνεργαστεί με τα τελευταία υλικά και λογισμικά CAD/CAM και εξαλείφει την ανάγκη να βασίζεστε σε έναν μόνο προμηθευτή.

Αν έχετε ήδη μια λύση παραγωγής, το DWX-4W συνεργάζεται άψογα με το υπάρχον σαρωτή σας και το λογισμικό CAD / CAM.

Συμβατό με RML-1 και τον NC κώδικα, το DWX-4W συνδέεται με τον υπολογιστή  μέσω σύνδεσης USB.

 

Δείτε όλα τα video για το Roland DWX-4W εδώ